Burun estetiğinde en acısız yöntem!

Acısız, tamponsuz, iyileşme süresi son derece kısa olan, 15-20 dakikalık bir uygulamayla yapılan bizzat geliştirdiğim basit burun estetiği, günlük ve sosyal hayatı etkilemeyen bir operasyon.

Burun estetiğinde en acısız yöntem!
Akşam'dan Op. Dr Bülent Cihantimur'un yazısı...

Burnun insanın ifadesine ve yüz güzelliğine katkı sağladığı aşikar. Sorunlu bir buruna sahip olan herkesin, cesaretini toplayıp burun estetiği yaptırmayı düşündüğünü de araştırmalar neticesinde biliyoruz. Fakat burun estetik ameliyatı sonrası iyileşme sürecinin uzaması ve yüzün 2-3 hafta kadar şişlik ve morluklar altında kalması, çoğu insanın burun estetiğinden kaçmasına sebep oluyor. Estetik operasyonlar içerisinde dünyada ve ülkemizde en fazla talep edilen burun estetiği operasyonları, hastaların çekinerek yaklaştıkları bir ameliyat olmaktan çıkıyor. Çünkü ‘Basit Burun Estetiği’ soruna çare bulan, en güzel alternatiflerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Lokal anesteziyle 15-20 dakika süren basit burun estetiği, şişme ve morarmanın neredeyse hiç olmadığı, tampon ya da alçı kullanılmadan, ertesi gün işinize dönebileceğiniz adı üstünde basit ama son derece işlevsel bir operasyondur.  Geliştirdiğim bu yeni teknikle, artık tamponsuz, en az kesi izi ve minimal ağrıyla burun operasyonlarını tamamlayabiliyoruz. Bu teknikle hem hastalarım konforlu bir iyileşme süreci yaşıyor hem de sosyal hayatlarından kopmadan, sorunlu buldukları burunlarına veda edip, estetik bir yüze kavuşuyorlar.

ORTALAMA 15-20 DAKİKA

İnsanlar artık hızlı, pratik ve etkin uygulamaların peşinde koşuyor. Eskisi gibi aylar süren iyileşme süreçlerine hem vakitleri yok, hem de bu süreç içerisinde ağrı ve morarma gibi yan etkiler yaşamak istemiyorlar. İşte geliştirdiğim basit burun estetiği, hem hastaya yüzüne ve mevcut anatomisine en uygun hattın oluşmasını sağlıyor, hem de hastanın yıllardır muzdarip olduğu burun sorununu kısa sürede çözümlüyor. Neştersiz burun estetiği olarak da söyleyebileceğimiz basit Burun Estetiği’nde kemik yapısına dokunulmadan ve kırılmadan uygulama yapıldığı için özellikle iyileşme sürecinde yaşanan şişlik ve morluk gibi sorunlar minimal düzeyde seyrediyor. Ayrıca olası komplikasyon ve riskler bu sayede bertaraf ediliyor. Tampon ya da alçı gibi aparatlar kullanılmadan yapılan bu işlem, hastalarımıza ertesi gün işlerine gidebilme rahatlığını da yaşatıyor.

SÜRPRİZLERE SON

Ayrıca hastalara dijital ortamda burunlarının nihai sonuçlarını önceden göstererek, bizzat nasıl bir görüntüye kavuşacakları hakkında fikir sahibi olmaları sağlıyoruz. Bu dijital simülasyon sayesinde hastalarımız sürpriz yaşamadan operasyona gönül rahatlığıyla giriyorlar.  Basit burun estetiği, lokal anestezi veya genel anestezi altında yapılıyor. Burnun uç kısmını şekillendirerek, kalkık ve ya inceltilmiş hale getirilmesi basit burun estetiğinin en temel işlevidir. Burun iç kısmına yapılan minimal dokunuşlar, hastanın en doğal formda bir burun yapısına kavuşmasını sağlıyor. Operasyondan 1 saat sonra hastalar eve gidebiliyor. Hatta ertesi gün işe ve ya sosyal yaşantılarına devam edebiliyorlar. Her operasyonda olduğu gibi basit burun estetiği için uyun bir aday olup olmadığınız ancak muayene sonrası verilebilecek bir karardır. Klasik burun estetiğinden korkanlar, uygun dokunuşlarla burnuna en doğal şekli kazandırmak isteyenler ve ayrıca burun yapısında çok büyük değişiklik beklentisi içinde olmadan sadece doğal bir form kazandırmak isteyenler bu uygulamayı yaptırabilirler. 
Konular Kadın / Bakım