Buse Narcı: "Özcan ile evlilik yolundaydık"

Kendisinden 21 yaş büyük Özcan Deniz'le aşkı geçtiğimiz aylarda biten Buse Narcı, önceki gece Etiler Marmaris'ten çıkarken görüntülendi.

Buse Narcı: "Özcan ile evlilik yolundaydık"
Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre karşısında gazetecileri gören genç oyuncu, patlayan flaşlar karşısında ne yapacağını şaşırdı. Arkadaşları ile eğlendikten sonra bir şeyler yediğini belirten Narcı, Özcan Deniz ile biten ilişkisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Narcı şöyle konuştu: "Özcan ile evlilik yolunda ilerliyorduk, ne oldu bilmiyorum. Özcan birden ayrılmak istedi ve ben de bu kararına saygı duydum. Yaşadığım ayrılık beni çok yıprattı, hâlâ çok üzgünüm. Sonuçta birbirimiz için beş yıl verdik."

Ayrılığı kendisinin istemediğini belirten Narcı, "Kimse sevdiği insandan ayrılmak istemez. Bunda da bir hayır vardır, artık önümüze bakacağız" dedi.

Hakkında, Ebru Şallı'dan 2014 yılında boşanan Harun Tan ile aşk yaşadığı haberleri çıkan Buse Narcı, bu iddialara da yanıt verdi: "Ben Harun Bey'i tanımam, sadece sosyal medyadan bir fotoğrafını beğendim. O da bu durumdan sonra bana jest yaparak, benim fotoğrafımı beğenmiş. Gazeteci arkadaşlar, aramızda bir şeyler olduğu izlenimine kapılmış olabilir."