Buse Varol'dan Ece Erken çıkışı!

Doğumuna sayılı günler kalan Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden gelen Ece Erken'le ilgili eleştirileri yanıtladı.

Buse Varol'dan Ece Erken çıkışı!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre verdiği ‘baby shower’ davetine pek çok yakın dostunu çağıran ve burada çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu Buse Varol, yakın dostu Ece Erken’le neden fotoğraf paylaşmadığına dair eleştirilere maruz kaldı. Kocası Alişan’ın yakın dostu olan sunucu Ece Erken’le kısa sürede samimiyetini ilertelen Varol’un neden bu davetten Ece Erken fotoğrafı paylaşmadığına dair eleştirilere yanıtı ise sert oldu.

İşte o satırlar:

“Ne kadar değişik fikirli takipçilerim var. ‘Neden Ece yok?’ diye bir süre mesaj atmışsınız. Çünkü Ece dün hastaydı ve biraz durup gitti. Telefonula çekilen bir tane bile fotoğrafımız yoktu. Fotoğraflarımın hepsi bugün gelecek. Ben de hikayesine beni koyanları koydum. Çok büyük heveslerle bekliyorsunuz galiba küsmemizi ya da konuşmamamızı ama Ece bizim dostumuz ve maalesef böyle küçük detaylarda boğulmuyoruz, merak edenlere ve DM’den yazanlara duyurulur”

Buse Varol'dan Ece Erken çıkışı!