Büyük sır ortaya çıktı!...

Her daim fit görünümleri ve pürüzsüz ciltleriyle dikkat çeken Ebru Şallı ve Özlem Yıldız, kış aylarında ıspanakla güzelleşip formda kaldıklarını açıkladı.

Büyük sır!...

Magazin dünyasının iki ünlü ismi Ebru Şallı ve Özlem Yıldız, güçlü antioksidan özelliği sahip olan sebzelerle güzelleşip formda kalıyor. Yıldız ve Şallı’nın favori yiyeceği ise ıspanak.

Ebru Şallı, özellikle kış aylarında pahalı kremler yerine ıspanakla pürüzsüz bir cilde kavuşup formda kaldığının sırrını verdi. Şallı, “Mevsimine göre beslenmeyi tercih ediyorum.  Bu aralar ıspanağa takmış durumdayım. Ispanak maskesi yapıyorum. Cildi gerçekten güzelleştiriyor” dedi.

Ünlü sunucu Özlem Yıldız ise düzenli spor yaptığını ancak kış aylarında ıspanak küründen vazgeçmediğini söyledi.

TOKSİN ATIYOR

Yıldız, her gün yaptığı ıspanak kürüylü hem vücudundaki toksinleri attığını hem de kilo verdiğini belirtti. Yıldız her sabah ıspanak, pazı, yeşil elma ve limonu blender’dan geçirip yediğini söyledi.

Şallı’nın ıspanak maskesi:

Ispanağı kendi suyuyla haşlıyorum. İçine bir tatlı kaşığı bal, kayısı yağı ve  E vitamini kapsülü koyuyorum. Cildime sürüp 20 dakika beklettikten sonra yıkıyorum. Ayrıca ıspanak çorbasını da şiddetle tavsiye ediyorum.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ