Büyükçekmece’de Bengü şarkılarıyla festival coşkusu

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen ve bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Bengü rüzgarı esti.

Büyükçekmece’de Bengü şarkılarıyla festival coşkusu
Sözcü'de yer alan habere göre Büyükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali birçok etkinlikle devam ediyor. Kültürpark, Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinliklere, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yurt dışından festivale gelen birçok vatandaş ile çok sayıda İstanbullu katıldı.

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyisi seçilen festivalde yerli ve yabancı dansçıların gösterileri vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle izlendi. Ardından 8'inci Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda kazanlara ödülleri takdim edildi. Sonrasında sahneye çıkan Bengü, sevilen şarkıları ve sahne şovlarıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkıcıyı dinlemek için gelen vatandaşlar amfi tiyatroyu tıklım tıklım doldururken çok sayıda vatandaş Bengü'nün konserini dev ekranlardan seyretti. Sahne gösterisiyle ve performansıyla büyük alkış alan Bengü'nün şarkılarına vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Kimi vatandaşlar sevilen şarkıcının o anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Konserin sonunda Başkan Akgün, Bengü'ye çiçek takdiminde bulundu.

Büyükçekmece’de Bengü şarkılarıyla festival coşkusu
Konular Müzik