Çağan Irmak ve Işıl Yücesoy'a ağır salvo!

Yönetmen ve senarist Cem Başeskioğlu Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve ünlü yönetmen Çağan Irmak hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı…

Çağan Irmak ve Işıl Yücesoy'a ağır salvo!
ÇAĞAN IRMAK HAKKINDA ŞOK İDDİALAR!

Çağan Irmak’ın vizyona giren filmi “Unutursam Fısılda”nın 2005 yılında yönetmenliğini yaptığı “Sen Ne Dilersen” filminden çalıntı olduğunu iddia eden Başeskioğlu “Çağan beni öldü sanıyor, bense yaşıyorum hala.” dedi…

Başeskioğlu’nun açıklamaları şöyle;

”OYUNCULARIN FİZİKSEL GÖRÜNÜŞLERİ BİLE BENZİYOR”

Filmleri izleyen herkes, neyin ne olduğunu görecektir. Bir insan, başka bir insanın 5 yıl önce çektiği filmden nasıl bu kadar etkilenir ki? Biri bana anlatsın.”Sen Ne Dilersen” 2005 yılında çektiğim bir filmdi; Çağan böyle bir şey yaptı, niçin yaptı bilmiyorum. Işıl Yücesoy benim filmime en iyi senaryo ödülü veren Işıl Yücesoy, hiç mi söylemez Çağan’a… Çağan da o filmimi seyretti. Bu esinlenme filan değil, oyuncuların fiziksel görünüşlerinin bile ne kadar benzediğinden söz etmek istiyorum.

”ÇAĞAN BENİ ÖLDÜ SANIYOR, BENSE YAŞIYORUM HALA!”

Onlar güçlü, onlar köşeleri tutmuş, istediklerini yapıp insanları ezip geçebiliyorlar. Kimseye kızgın değilim, sadece üzgünüm. Beni hasta yatağımda aramış biri Çağan. Herhalde beni öldü sanıyor.Ben ise iyileşip ayağa kalktım, yaşıyorum hala!

”BABAM VE OĞLUM FİLMİNDE DE BENİM FİLMİMDEN BÖLÜMLER VAR”

Türk sinemasının tükenip, yeni çekilmiş filmleri bile, bu kısırlığa saplanmış olmaları beni üzdü. “Sen Ne Dilersen”i 2005 yılında film yaptım. Şükrü Avşar şahittir. Babam ve Oğlum filminde de benim filmimden alınan bölümler var. Yetenekli sanatçıların hepsinin başına bu geliyor. Bu yüzden filmlerin gösterim tarihlerinde bile oynadılar.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..