Çağatay Ulusoy David Beckham'ı solladı!

ABD'ye giden Çağatay Ulusoy'un şöhreti, sınır aştı. Dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Dolce&Gabbana markasının patronları, Ulusoy'u Ortadoğu'da reklam yüzü yapacak.

Çağatay Ulusoy David Beckham'ı solladı!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre bir süredir dil ve oyunculuk eğitimi için ABD'de olan Çağatay Ulusoy'un yıldızı iyice parladı. Geçtiğimiz haftalarda Dolce&Gabbana markasının yaratıcılarından Stefano Gabbana'nın Los Angeles'taki VIP partisine özel olarak davet edilen ünlü oyuncu, ilgi odağı olmuştu. ABD'liler tarafından Johnny Depp'in eski haline benzetilen Çağatay Ulusoy'un partide çekilen fotoğrafı da Stefano Gabbana tarafından instagram sayfasında yayınlanmıştı.

BECKHAM'I BİLE SOLLADI

Ünlü tasarımcı, Çağatay Ulusoy'un fotoğrafının aldığı beğeninin yine kendi paylaştığı Naomi Campbell ve David Beckham fotoğraflarından bile çok olduğunu gördü. Ulusoy'un fotoğrafına Ortadoğulu hayranlarından mesaj yağdığını fark eden Stefano Gabbana, Çağatay Ulusoy'a sürpriz bir teklif götürdü.

Ortadoğu pazarında söz sahibi olmak isteyen tasarımcı, burada yapacağı reklam kampanyalarında Ulusoy'u kullanmak istedi. Anlaşma netleşirse Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana markasının Arap dünyasındaki erkek yüzü olacak.

ABD'de sinema ve moda sektöründen birçok ünlü isimle yakın dostluk kuran Çağatay Ulusoy, Dolce&Gabbana'nın Los Angeles'taki özel pijama partisine de davet edilmişti.