Çağatay Ulusoy Duygu'yu gönderdi İlknur'u ağırladı!

Geçtiğimiz ay tekne alan Kıvanç Tatlıtuğ, deniz aşkını Çağatay Ulusoy’a da aşıladı. Yakışıklı oyuncu, 350 bin dolara yat aldı. Lüks oyuncağıyla mavi tura çıkan Ulusoy , Bozburun’da demir attı.

Çağatay Ulusoy Duygu'yu gönderdi İlknur'u ağırladı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın dostu Kıvanç Tatlıtuğ'un izinden gitti. Ulusoy, geçtiğimiz hafta Tatlıtuğ'un 110 bin euro'ya aldığı lüks teknesine misafir olmuştu. Daha önce Ege aşığı Kenan İmirzalıoğlu sayesinde Marmaris'ten ev bakan Ulusoy, şimdi de Tatlıtuğ'u örnek alıp yat satın aldı. Yakışıklı oyuncu, önceki gün 350 bin dolarlık (1 milyon 250 bin TL) Atlantis marka 16 metrelik lüks yatıyla Bozburun'a demirledi. Ulusoy, güne sunucu Tanem Sivar'ın sörfçü eşi Edhem Dirvana'nın sahibi olduğu Yat Kulüp'teki kahvaltıyla başladı.

KARANLIĞI BEKLEDİ

Habercilerin tekneden görüntü aldığını fark eden oyuncu, mekan görevlilerini devreye soktu. Rahatsız olan Ulusoy, daha sonra mekanın iç tarafına geçti. Deşifre olmamak için gün boyu demirli bekleyen yatına gitmeyen oyuncunun hava karardıktan sonra yatına geçtiği öğrenildi. Bu arada kısa bir ayrılığın ardından Duygu Sarışın'la aşkına kaldığı yerden devam eden ve mavi tura çıkan Çağatay Ulusoy, sevgilisinin İstanbul'a gitmesinin hemen ardından yatında stil danışmanı İlknur Şeref'i ağırladı.

Çağatay Ulusoy Duygu'yu gönderdi İlknur'u ağırladı!

Ulusoy'un, sevgilisi İstanbul'a gider gitmez lüks yatında stil danışmanı İlknur Şeref'i misafir etmesi kafaları karıştırdı.