Çağla Çukurova yarışmadan çekildi tacını geri verdi

Miss Turkey 2016 Organizasyonu ile Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen yarışmaya 20 güzel katıldı. Yarışma sonunda Miss Turkey İnternational kraliçesi seçilen Çağla Çukurova şaşırtan bir kararla yarışmadan çekildiği açıkladı.

Çağla Çukurova yarışmadan çekildi tacını geri verdi
Hürriyet'te yer alan habere göre yarışma sonunda Miss Turkey World kraliçesi Buse İskenderoğlu, Miss Turkey Universe kraliçesi Tansu Sıla Çakır, Miss Turkey Supranational kraliçesi Damla Figan, Miss Turkey İnternational kraliçesi Çağla Çukurova olarak belirlendi.

Ancak yarışmada Miss Turkey İnternational kraliçesi seçilen Çağla Çukurova yarışmadan çekildi. 

İşte yapılan Miss Turkey'den yapılan açıklama:

"Çağla Çukurova şahsi kararı ve kendi isteğiyle tacı geri vererek, yarışmadan çekilmiştir. Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. MissTurkey2016 Jüri üyeleri ortak kararı ile Miss International ünvanı, 15 numaralı finalistimiz Dilara Kursun olarak deklare edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

GEREKLİ GÖRDÜM ÇEKİLDİM

Çağla Çukurova ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kendi kararımla Miss Turkey 2016 4.lük tacını geri vermeyi gerekli gördüm. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Her ne olursa olsun yaptığım her işte ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Çok çok çok teşekkürler..."