Çağla Şıkel 40 yaşına 40 kişilik partide girdi

Manken Çağla Şıkel'in yaş günü partisi, ünlüler geçidi yaşandı. 40 kişilik partide gelen değerli hediyeler arabaya güçlükle sığdırıldı.

Çağla Şıkel 40 yaşına 40 kişilik partide girdi
Güneş Gazetesi'nin haberine göre ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, 40’ıncı yaşını önceki akşam Maslak'ta lüks bir mekanda kutladı. 2 Ocak doğumlu olan ünlü manken, iki gün gecikmeli kutladığı doğum gününde yakın dostlarıyla doyasıya eğlendi. 40 kişinin katıldığı partide, Şikel’in annesi Asuman Şikel, Alişan-Busel Varol, Bengü-Selim Selimoğlu ve Ivana Sert gibi isimler vardı.

BEBEK DEĞİL GÖBEK

Şarkıcı Bengü, Çağla Şikel'in doğum günü partisine eşi Selim Selimoğlu'yla birlikte katıldı. Hamile olduğu iddia edilen ve karnındaki şişlik dikkat çeken Bengü, “Şu an öyle bir şey yok. Olursa zaten söylerim. Çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz” diye konuştu.

Çağla Şıkel 40 yaşına 40 kişilik partide girdi

ALİŞAN SİNAN'A YİNE TAKILDI

Çağla Şikel'in doğum günü partisine katılan Alişan ve hamile eşi Buse Varol mekandan ilk ayrılan isimler oldu. “Buse sanki hamile değilmiş gibi sürekli oynadı. Hiç yerinde durmadı” diyerek eşine takılan Alişan sonra da sözü Sinan Akçıl'ın evlenmesine getirdi. 'Sinan’ın mutlaka düğün yapması lazım' diyen ünlü türkücü 'O benim düğünüme geldi ama takı takmadı' deyince herkesi güldürdü.

Çağla Şıkel 40 yaşına 40 kişilik partide girdi - Resim : 2

Duyanlar, 'Düğünün üzerinden onca zaman geçti hala takılmayan takıyı hatırlatıyor, 40 yıl geçse de bunu söyleyecek' dedi.