Çağla Şıkel, Emre Altuğ'u hayatından çıkardı!

Çağla Şıkel, geçtiğimiz hafta büyük oğulları Kuzey’in doğum günü partisine katılmayan Emre Altuğ’a küstü. Eski eşine çok içerleyen Şıkel, “Onunla konuşmayacağım” dedi.

Çağla Şıkel, Emre Altuğ'u hayatından çıkardı!
Yeni Asır Gazetesi'nden Tarhan Abdullahoğulları'nın haberine göre Şıkel, 7 yıl evli kaldığı, çocuklarının babası popçu Emre Altuğ'u hayatından tamamen çıkardı. Büyük oğlu Kuzey'in doğum gününe katılmayan eski eşiyle köprüleri attı.

HASTALIĞA İNANMADI

9 yaşına basan Kuzey, bir alışveriş merkezinde gerçekleşen doğum günü partisinde babasını göremeyince üzüldü. Bu duruma çok içerleyen Çağla Şıkel, popçu Emre Altuğ'un "Hastaydım o yüzden gelemedim" sözlerine inanmadı. Önceki gün çocuklarıyla bir mekanda yemek yiyen Çağla Şıkel, yaz aylarında iflas ettiği iddia edilen eski eşi Altuğ'la ilgili bir soru üzerine ünlü şarkıcıyla konuşmadıklarını belirtip, "Hiç haberim yok, öyle bir şey duymadım. Zaten hiç konuşmuyoruz" şeklinde cevap verdi.

MEKANA ORTAK BULDU

Öte yandan İzmir Alaçatı ve Bostanlı'da 'Gazino Sako' adlı iki mekanı olan ancak iflas ettiği söylenen Emre Altuğ'un kendisine ortak bulduğu ve krizden çıkıp yola devam edeceği öğrenildi.