Çağlar Ertuğrul İzmir'den çiftlik aldı

"Dağ" filminde 'Üsteğmen Oğuz' karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul şehir hayatından yorulunca İzmir'den çiftlik aldı. Sebze meyve yetiştiren yakışıklı oyuncu 'Huzuru buldum' dedi.

Çağlar Ertuğrul İzmir'den çiftlik aldı
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde 'Yağız' karakterine, "Dağ" ve "Dağ 2" filmlerinde de Üsteğmen Oğuz'a hayat veren Çağlar Ertuğrul, 'huzuru çiftlikte bulan' ünlüler kervanına katıldı.

Daha önce Yıldız Tilbe, Özlem Tekin, Ebru Gündeş, Tuğba Özay ve Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı gibi İstanbul'u terk eden yakışıklı oyuncu İzmir'den kendine köy evi aldı.

OYUNCULUĞA DEVAM EDECEK

Önceki akşam sevgilisi Kayla Manukyan'la Nişantaşı’nda görüntülenen Çağlar Ertuğrul 'İstanbul'dan çok sıkıldım. İzmir'den kendime çiftlik aldım, sebze meyve yetiştiriyorum. Yakında hayvanlarım da olacak. Organik tarım beni stresten arındırdı' dedi.

Ünlü oyuncu başrolünde yer aldığı, 21 Aralık’ta vizyona girecek olan ‘Yanımda Kal’ filminin tanıtımı için İstanbul’a geldiğini belirterek, 'Köyüme dönmek için sabırsızlanıyorum' diye ekledi.

Çağlar Ertuğrul İzmir'den çiftlik aldı