Çakallar'ın 'Mihriban'ı: Derya Şensoy

Murat Şeker’in son favori oyuncusu Derya Şensoy...

Çakallar'ın 'Mihriban'ı: Derya Şensoy
Sözcü'de yer alan habere göre “Aşk Tutulması” filminde Fahriye Evcen, “Aşk Geliyorum Demez”de Bergüzar Korel, “Çakallarla Dans”ta Tuba Ünsal, “Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede” filminde Doğa Rutkay ile çalışan Murat Şeker’in “Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı” filmindeki favori oyuncusu Derya Şensoy oldu.

Filmde Mihriban karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Derya Şensoy’un sürprizlerle dolu karakteri özellikle erkek izleyicilerin dudaklarını uçuklatacak türden.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı” filminin başrol kadın oyuncusu Derya Şensoy ile ilgili filmin yönetmeni Murat Şeker: “Bugüne kadar senaryosunu yazdığım ve yönetmenliğini yaptığım filmlerde Türkiye’nin en güzel oyuncuları karakterlere can verdi. Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı’nın Mihriban karakterini canlandıran Derya Şensoy’un performansı beni çok mutlu etti. Setteki uyumu ve profesyonel tutumu bütün “Çakallar” ekibinin takdirini topladı" ifadelerini kullandı.