Hakan Çalhanoğlu: 'Çok mutluyum'

A Milli Takım adına İngiltere'ye karşı tarih boyunca ilk golü atan Hakan Çalhanoğlu maç sonrasında yaptığı açıklamada, ''Gol attığım için çok mutluyum, gerçekten çok gurur verici bir şey" yorumunda bulundu.

Çalhanoğlu: 'Çok mutluyum'
İHA'da yer alan habere göre A Milli Takım adına İngiltere'ye karşı tarih boyunca ilk golü atan Hakan Çalhanoğlu, "Daha önce Ozan'ın bir pozisyonu vardı, değerlendiremedi. İkinci pozisyonda top bana geldi. Gol attığım için çok mutluyum, gerçekten çok gurur verici bir şey" yorumunda bulundu.

Takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini vurgulayan genç yıldız, "Çok pozisyona girdik, atamadık. Bizim için Avrupa Şampiyonası için iyi bir prova oldu. Şampiyonada ilk maçı kazanırsak büyük bir şansımızın olacağını düşünüyorum. Kazanırsak diğer maçlara iyi bir motivasyonla çıkacağımızı düşünüyorum. Oğuzhan ve Selçuk ağabey ile ilk 15-20 dakikadan sonra iyi paslaştık. Zaten bizim oyunumuz bu, rakibi sinirlendirmek ve psikolojisini bozmak, ondan sonra kendi ataklarımızı değerlendirmek. Avrupa Şampiyonası'na iyi bir şekilde hazırlanacağız" ifadesinde bulundu.
Konular Spor Haberleri