Can dostlar yardım bekliyor!

İzmir Kemalpaşa’daki çiftliğinde 15 yıldır yaralı hayvanlara bakan 73 yaşındaki hayvansever “Artık yaşlandım. Kimseden para talep etmiyorum. Yetkililerden sadece can dostların bakımı için destek bekliyorum” diyor.

Can dostlar yardım bekliyor!
Yeni Asır'dan Tolga Tekin'in haberine göre İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki spor fotoğrafçısı Dursun Özmen, kurduğu çiftlikte 15 yıldır hasta ve sakat hayvanlara sahip çıkıyor. 15 yıl önce sokakta bulduğu yaralı bir köpeği evine getirerek bakmaya başlayan Dursun Özmen, o günden beri sokakta rastladığı tüm hasta kedi ve köpekleri Kemalpaşa'da kurduğu çiftlikte topluyor.

Özmen, şu anda 30 köpek ve 35 kediye bakıyor.

Hayvanların yaralarını saran ve onlara gece gündüz bakan Özmen, "Ben 15 yıldır kendimi sokak hayvanlarına adadım. Ancak sadece özürlü ve hasta sokak hayvanlarına bakıyorum. Bugüne kadar 80 kedi ve köpeği sağlığına kavuşturdum. Elimdeki hayvanların hepsinin ya gözü görmüyor ya ayağı sakat. Ama artık yaşlandım. 73 yaşına geldim. Ben kimseden para istemiyorum. Sadece hayvanlar için hayırseverler ve yetkililerden yardım bekliyorum" diye konuştu.

"Emekli maaşım onların"

Dursun Özmen, "Hayvan sevgisi bende hastalık haline geldi. Nerede yaralı, hasta veya sakat kalmış bir hayvan görmem hemen alıp evime getiriyorum. İlaçlarını veriyorum aşılarını yaptırıyorum. Ameliyata ihtiyacı olanları veterinere götürüyorum. Onlara özel yemekler ve mamalar veriyorum. Emekli maaşımın hepsi onlara gidiyor. Ama benim artık bu hayvanlara bakmaya gücüm kalmadı. Çok yaşlandım. Hayırsever ve hayvansever vatandaşlarımız ve yetkililerimiz 535 6953270 numaralı telefonumu arayarak benimle irtibata geçebilir" dedi.