Candan Erçetin albüm yapmama kararı aldı

Sevilen şarkıcı Candan Erçetin, NTV'deki 'Yüz Yüze' programına kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı 'Kardeş Türküler' ile single hazırlığında olduğunu ancak bundan sonra albüm yapmayacağını açıkladı.

Candan Erçetin albüm yapmama kararı aldı
UZUN ZAMANDIR MEMLEKETİNDE YAŞIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre
programda özel hayatına dair de samimi açıklamalar da bulunan sanatçı, uzun bir zamandır yılın belli dönemlerinde memleketi Kırklareli'nde yaşadığını anlattı: Birçok arkadaşım var "Ah bir yere gitsek diye bir hayal kuruyor. Ben de çok hayal kuruyorum ama bir de şiddetli istekler, arzular var. Benim için çok şiddetli bir istekti o. Ben toprağa değmeden - ama şu saksıdaki ama tarladaki - yaşayamıyorum, nefes alamıyorum. Bir de tabi bir kolay tarafı daha var, benim ailem orada. O yüzden yılın belli dönemlerinde Kırklareli'nde yaşıyorum."

"BAYRAM SOFRALARINI ANNEMDEN DEVRALDIM"


Bayram geleneklerini memleketi Kırklareli'nde sürdürdüğünü, annesinden sonra bütün aileyi toplama görevini devraldığını belirten Candan Erçetin "Benim annem bu bayram konusunda son derece hassastı, çok da iyi yemek yapardı. Bayram sofraları devamlı bizim evde kurulurdu. O yaşlandıktan sonra ben devraldım. Zannediyorum 10 - 12 yıldır filan o iş bende."

"BUNDAN SONRA ALBÜM YAPMAYACAĞIM"


Erçetin'den program sonunda üzücü bir haber de geldi. Sanatçı bundan sonra albüm yapmayacağını açıkladı. Erçetin "Bundan sonra albüm olacağını düşünmüyorum. Tek tek şarkılarımızı paylaşacağız. Ama sonunda hala arşiv için bulundurmak isteyenlere bu bir albüme alınır mı? Yani 10 şarkı olduğunda. O tabi ki olabilir ama hiçbir şarkı duyulmamış, buyrun biz size şimdiden 10 şarkı, 13 şarkı gibi birşey kalmadı bence, öyle bir düzen kalmadı" dedi.
Konular Müzik