Candan Erçetin sevgilisiyle görüntülendi

Bir buçuk yıldır birlikte görülmeyen ve ayrıldıkları dedikoduları yapılan Candan Erçetin ve Hakan Karahan çifti ortaya çıktı. Gazetecilere “Anneniz yaşındayım, beni rahat bırakın” diyerek bağıran Erçetin, basın mensuplarına da ateş püskürdü.

Candan Erçetin sevgilisiyle görüntülendi
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin Özer’i Hakan Karahan, sevgilisi Candan Erçetin ile uzun bir aradan sonra görüntülendi.

Ayrıldılar dedikodularının yapıldığı ikili, flaşların patlaması ile adeta çılgına döndü. Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift, taktik hatası yaparak magazin basının uğrak semti olan Etiler’de akşam yemeği yemek istedi.

Mekan çıkışı görüntülenen ikiliden Erçetin, “52 yaşına gelmiş, anneniz yaşında kadını rahatsız etmeyin” diyerek bağırdı. Görüntü alınmasını engelleyemeyen ve çok sinirlenen Erçetin, koşar adım mekana girdi. Çıkan arbedenin ardından mekana kaçan Candan Erçeti’in  yardımına da sevgilisi yetişti.

Sevgilisine arka çıktı

"Ben de 56 yaşındayım size laf yetiştirmek istemiyorum” diyerek tepki gösteren Karahan, gazetecilerin gitmeyeceğini anlayınca taktik değiştirdi. “Arkadaşlar Candan, gazeteciler buradan gitmedikçe çıkmayacağım diyor. Lütfen sizde yardımcı olun” ricasında bulundu.

İki aşık gazetecilerin gitmesinin ardından mekandan çıkarak gözlerden kayboldu.

Candan Erçetin sevgilisiyle görüntülendi