Can'dan sonra Petek'den de ilginç(!) bir tedbir!..

Komedi Dükkanı’na rakip oldu bu Can Tanrıyar-Petek Dinçöz ilişkisi!.. Çünkü az önce öyle “acaip” bir haber çıktı ki…

Can'dan sonra Petek'den de ilginç(!) bir tedbir!..
UçanKuş'ta yer alan habere göre bilindiği gibi, Petek Dinçöz, 2 yıldır süren ayrılıktan sonra geçen hafta birdenbire ortaya çıkıp, ekranlarda ağlamaya başlamış ve Can’a demediğini bırakmamıştı. Hatta 11 yıl öncelerine gidip, öyle acaip iddialarda bulunmuştu ki…

Bu konuşmalar üzerine Can Tanrıyar hemen mahkemeye başvurmuştu.
Ve İstanbul 10. Aile Mahkemesi, iddialara son derece küçük düşürücü veasılsız olduğu vurgusu yaparak, karardaki ifadeyle, şiddet uygulayan Petek Dinçöz hakkında şu tedbir kararına varmıştı:
“Petek Dinçöz’ün Can Tanrıyar’a yönelik olarak şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına…”
Peki ya şimdi…
Can tedbir ister de Petek istemez mi?..
Ve şaka değil gerçek!!!

CAN’LA PETEK ARTIK AYNI EVDE OTURAMAYACAK!!!
Ardından Petek de Can gibi isteklerini sıralayıp, tedbir istemiyle mahkemeye başvurdu.
Ve az önce karar ortaya çıktı.
Şimdi okuduklarınıza inanamayacaksınız. Dinçöz’ün talepleri çok ilginç olmuş!..
Petek Dinçöz de Can Tanrıyar’la ilgili 3 aylık konuşamama, yaklaşmama v.s v.s kararı aldırırken(genel tedbir kararları), karardaki en önemli ve dikkat çeken maddenin özeti ise şu:
“Can Tanrıyar, bu kararla birlikte Petek Dinçöz’le birlikte oturdukları evden hemen ayrılacak!!! Müşterek oturdukları evde sadece Petek oturacak artık!!!”
Petek’in talebi karşısında mahkemeden çıkan karar bu!!!
Nasıl bir tedbir isteğinde bulunmuşsa Petek?..
Can’la zaten 2 yıldır aynı evi paylaşmıyorlar ki!..
Zaten Can da her yerde bir yıldır ne telefonne mesajne karşılıklı görüşmene evlere gidip gelme, hiç bir ilişkinin olmadığını söylüyordu.Petek de olayın bu tarafını doğruluyordu zaten… İşlerinin bozulduğunu ve eskiden dayak yediğini anlatıyordu!!!
Peki şimdi bu ne???
Can, birlikte oturdukları evden, bu tedbir kararıyla birlikte bugün itibariyleayrılmak zorunda!!!
İşte kararın o bölümünün tam metni:
Can'dan sonra Petek'den de ilginç(!) bir tedbir!..
Yani Can Tanrıyar hemen müşterek konutu terk etmek zorunda!..
Hemen akla şu geliyor. Petek’le Can resmen boşanalı 4 yıl, tamamen kopalı 2 yıl oldu!.. Neden böyle bir talepte bulundu?.. Müşterek kelimesi hayatlarından çıkalı tam 4 yıl olmuş!..
Hatta, müşterek konuttaPetek Dinçöz’ün oturmaya devam etmesine karar verilmiş!.. Bu talebi çözemedik biz bir haberci olarak!.. Çünkü 4 yıl önce boşanan çift 2 yıla yakındır müşterek konut kullanmayı bırakın,birbirleriyle hiç yan yana bile gelmediler.
Ayrıca bir ilginç nokta daha… Talepte ve kararda başka isimler de var!!! Hatta müşterek yaşam alanıyla ilgili bile!!! Sacit Aslan, Oğulcan Tanrıyar, Anılcan Tanrıyar, Mehmet Fevzi Siverek ve hatta son dönemde pek ortalıklarda görünmeyen Erol Köse bile var!!!
Diğer talep ve karar verilen istekler genel tedbir kararlarında olduğu gibi, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunulmamasına(Aynı 2 gün önce Can Tanrıyar lehine verilen karar gibi) ile bulunduğu konuta yaklaşmama, iletişim kurmama v.s v.s
Bir ilginç talep daha olmuş… Talep ve karar şu:
Can'dan sonra Petek'den de ilginç(!) bir tedbir!.. - Resim : 2
Bu talep ve karara göre Petek Dinçöz’ün eşyalarına zarar vermeme gibi bir durum var!.. Acaba nasıl bir eşya ile ilgili bir şikayet oldu, onu çözemedik!!!

BU KAÇINCI TEDBİR KAVGASI, BİZ ŞÜPHELENDİK!..

Önce Can tedbir, iki gün sonra Petek tedbir!..
Bir yıl önce de böyleydi!..
(Bugün Can abiye, yayınladığımız Ali Eyüboğlu’nun yazısı biraz ağır gelmişti, bu ikinci darbemiz oluyor!..)
Ya bu işte bir iş var!..
Ya da bu Petek’le Can bizlerden bir şey saklıyorlar, reklam için bunları yapıyorlar ve aslında her akşam gizliden gizliye evde buluşuyorlar :) :) :)
Bu işin esprisi!..
Can abi kızsa da, valla herkes böyle düşünecek, Petek’in bu son başvurusuyla çıkan karardan sonra!!! Müşterek evi terk etme, eşyalara zarar vermeme gibi konular, bize artık komik bir kavga gibi gelmeye başladı.
Vallahi artık ciddi görünen bu durumu böyle esprili yazmaktan başka çaremiz kalmadı!..
Can abi sadece gazeteci olduğu için ona pek reklam yaramaz, hiç faydası yok ama bu reklamın Petek’e de iyi yansıyıp yansımayacağı da tartışılır!..

FLAŞ!.. SİNAN AKÇIL ŞARKI VERECEK Mİ?..
Ve bu sabah Kanaltürk 2. Sayfa programına bağlanan Can Tanrıyar, birşarkıcının öncelikle şarkıyla gündeme gelmesi gerektiğini, başarısız olunca, kendisine acaip suçlamalar yönelttiklerini iddia ederken, ilginç bir öneride bulundu:
“Son dönemin en parlak bestecilerinden biri Sinan Akçıl… Kendisini iyi tanırım. Petek için konuşurum onunla, Sinan Akçıl’a rica edeyim, çok iyi bir beste versin Petek’e ve şarkı da tutarsa işleri düzelir”
Bakalım Sinan Akçıl, Petek Dinçöz’e şarkı verme konusuyla ilgili ne yanıtverecek?..

İLK EŞİNİN MEZARINA BAKAN EVDE NEDEN OTURDU?..

Kanaltürk’ün 2. Sayfa programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’in, bugün Petek’in “aynı evde oturmama”(!) kararI aldırdığı şeklinde bir dedikodu duyduklarını vurgulayıp, durumu sormak için canlı yayına bağladıkları Can Tanrıyar“Biz zaten 2 yıldır aynı evde oturmuyoruz ki!!!” dedikten sonra ilginç bir konu oldu!..
Meğer Petek DinçözCan’la ayrıldıktan sonra koskoca İstanbul’da Can Tanrıyar’ın kanserden vefat eden eski eşinin tam mezarını gören bir daireye taşınmış, farkında olmadan!.. (Zincirlikuyu mezarlığı karşısında, mezarlığa bakan daire… Ve çok kısa süre önce taşındı oradan)
Tanrıyar, bu sabah Kanaltürk’te Petek Dinçöz’ün yaptığı açıklamalara cevap verirken “Yanındaki, o Peteği mahveden insanlar, Peteğe, vefat eden ilk eşimin mezarı karşısında bir ev tuttular. Kız farkında olmadan taşındı, bir süre oturdu. Sonra öğrenmiş!!!. Ben de TV’de evindeki röportajı izlerken gördüm. Yazık ediyorlar bu kıza… O evde ben de otursaydım, benim de psikolojim onun gibi biterdi!..” dedi canlı yayında..

VE İŞTE TÜM BU ÇOK İLGİNÇ KONUŞMALARIN YER ALDIĞI VİDEO... İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!...