Caner Erkin'den romantik paylaşım

Caner Erkin, hamile eşi Şükran Ovalı ile sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erkin, eşinin kendisini öptüğü fotoğrafa, "Öpünce dünyalar benim oluyor sevgilim" notunu düştü.

Caner Erkin'den romantik paylaşım
Habertürk'ün haberine göre futbolcu Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı'nın kendisini öperken çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

Roma’da yaptıkları bir nikahla dünya evinegiren Caner Erkin ve Şükran Ovalı, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda anne olacağını açıklayan Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin merakını gideriyor. Bu kez romantik paylaşım Ovalı’nın eşi Caner Erkin’den geldi.

Genellikle işiyle ilgili paylaşımlarda bulunmayı tercih eden Caner Erkin, bu defa eşi Şükran Ovalı kendisini yanağından öperken çektiği bir selfieyi paylaştı. Erkin’in bu paylaşıma düştüğü: “Aşksın… Beni öpünce dünyalar benim oluyor sevgilim” notu ise 20 binin üzerinde beğeni aldı.

Caner Erkin'den romantik paylaşım

EŞİNİN ÜZERİNE TİTRİYOR

Bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşayan ikiliden Erkin ise eşinin adeta üzerine titriyor.

Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre ünlü futbolcu, Ovalı’nın bir dediğini iki etmiyor.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Caner Erkin öte yandan Beykoz’daki villasında bebek odası için 100 bin TL’ye tadilat yapmaya başlamıştı.

Şükran Ovalı, ilk kez anne olmanın heyecanını yaşarken Caner Erkin'in Asena Atalay ile olan evliliğinden Çınar adında bir oğlu var.
Konular Spor Haberleri