Caner Erkin'in yerine kim gelecek?

Fenerbahçe, Caner Erkin'in boşluğunu dolduracak ismi Çaykur Rize'de buldu.

Caner'in yerine kim gelecek?
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre sarı-lacivertliler, Rizespor forması giyen Eren’i listeye aldı ancak lig bitmeden resmi adım atmamakta kararlı. G.Saray ve Beşiktaş’ın da listesindeki başarılı sol bek ise Fenerbahçe’yi bekleme kararı aldı.

Fenerbahçe, Caner Erkin'in boşluğunu dolduracak ismi Çaykur Rize'de buldu...

Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor'un başarılı sol beki Eren Albayrak'ı yakın takibe aldı. Teknik ekibin, Rize'nin hocası Hikmet Karaman'ı arayıp bilgi aldığı, oyuncu hakkındaki olumlu referanslar sonrasında Eren'e yeşil ışık yaktığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon 31 lig maçında 2 gol ve 9 asistlik performansıyla dikkat çeken Eren, bu sezon sakatlıklar nedeniyle 21 maçta forma giymesine rağmen, 8 asistle, adından söz ettirdi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcuyu, transfer edecek kulüp bonservis ücreti ödemeyecek.

GELECEK SEZON ÇİFTE 'EREN'

F.Bahçe yönetimi, lig bitmeden resmi adım atmayacak. Beşiktaş ve G.Saray'ın da talip olduğu Eren Albayrak da, Fenerbahçe'nin hamlesini bekleme kararı aldı. Bu arada Kasımpaşa'nın forveti Eren Derdiyok'u da yeni sezonda renklerine katmayı planlayan Fenerbahçe transferler gerçekleşirse yeni sezonda iki 'Eren'li kadrosuyla ligde boy gösterecek.
Konular Spor Haberleri