Cani anne: 'Hastanede ölür, başımıza kalır'

Annesi tarafından öldürülen liseli Nazile'nin ağabeyi anlattı: 'Anne kardeşim hâlâ canlı, hastaneye götürelim' dedim, bana 'Olmaz orada ölür, sonra başımıza kalır' dedi

Cani anne: 'Hastanede ölür, başımıza kalır'
Sabah'tan Özgür Özdemir'in haberine göre Giresun'da 5 yıl önce karnesinde zayıf getirdiği iddiasıyla intihar ettiği sanılan ancak annesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Nazile Tütüncü cinayeti, ailenin ilköğretime giden 13 yaşındaki oğlunun, olayı bir ay önce okulda sıra arkadaşına anlatmasıyla çözüldü. Arkadaşı da babasına anlattı. Bunun üzerine baba savcılığa başvurdu. Dosya raftan indirilerek Tütüncü ailesinin tamamı çapraz sorguya alındı. Baba Veysel Tütüncü ve anne Yeter Tütüncü, olayla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi.

'HER YER KANDI'

Ancak ölen kızdan 2 yaş büyük ağabeyi Mustafa Tütüncü (23), çapraz sorguda her şeyi itiraf etti. Olay günü eve geldiğinde her yerin kan olduğunu söyleyen ağabey, "Anneme ne olduğunu sorunca 'Karnesinde zayıf getirdi, başına sopayla vurdum' yanıtını verdi. Sonra birlikte cesedi bir çuvala koyup fındık bahçesine götürdük. Kardeşim ölmemişti ve inliyordu. Anneme 'Yaşıyor, hastaneye götürelim' dedim ama 'Olmaz orada ölür başımıza kalır' dedi. Ardından havaya ateş edip tüfeği ve karnesini kardeşimin eline koydu. Annemden korktuğum için kimseye anlatamadım" dedi.

İLK VUKUATI DEĞİL

Anne Yeter Tütüncü'nün psikolojik rahatsızlığı bulunduğu, daha önce kocasını silahla yaraladığı ve başka bir çocuğunun elini de orakla kestiği öğrenildi.