Cani babadan tüyler ürperten sözler

İzmir'de damadını öldürüp kızını ağır yaralayan "1001 Surat" lakaplı baba Ali Aksoy'un, cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Akciğer kanseri olması nedeniyle izinli çıktığı cezaevine dönmeyen Aksoy'un cinayeti de "Ben nasıl olsa öleceğim, onlar da ölsün" diyerek işlediği ileri sürüldü.

Cani babadan tüyler ürperten sözler
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre geçtiğimiz 8 Şubat'ta Çiğli Sasalı'da, müteahhit Murat Osmanoğlu ile eşi Özlem Osmanoğlu, otomobilleriyle evlerine döndü. Sitenin köşesinde pusu kuran Ali Aksoy, "Bunu siz istediniz" diye bağırarak ateş etmeye başladı. Murat Osmanoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Özlem Osmanoğlu ise tedavi altına alındı. Güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının Özlem Osmanoğlu'nun babası Ali Aksoy olduğu belirlendi.

Dolandırıcılık iddiasıyla birçok suç kaydı olan ve "1001 surat" olarak anılan Ali Aksoy'un yakalanması için özel ekip kuruldu.

Cinayet haberinin Yeni Asır'da yayınlanmasının ardından jandarmaya, Aksoy'u gördüklerini belirten kişilerden ihbarlar gelmeye başladı. Her ihbarı değerlendiren İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çiğli İlçe Jandarma Müdürlüğü ekipleri, Aksoy'un Çandarlı'da olduğu bilgisine ulaştı.

"ASLA PİŞMAN DEĞİLİM"

Önceki gün Çandarlı'da yakalanan Aksoy'un sözlü ifadesinde, olaydan asla pişman olmadığını söylediği öğrenildi.

Damadı ve kızı yüzünden eşiyle 15 ay hapiste yattığını ve avukatlıktan atılan oğlunun hapiste olduğunu öne süren Aksoy, tutuklanarak Buca Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Öte yandan Aksoy'un 3 aydır cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Aksoy'un cezaevinden ağır derecede akciğer kanseri olduğu ve tedavisi için izin aldığı öğrenilirken "Nasıl olsa ben öleceğim, bize bunları yaşatan damat ile kızım da ölsün" diyerek cinayeti işlediği iddia edildi.