Çarkıfelek yeni yayın döneminde de kazandıracak!

Temmuz ayı boyunca izlenme rekorları kıran ve izleyicinin beğenisini kazanan yepyeni Çarkıfelek, Kanal D’nin yeni yayın döneminde de ekranda!

Çarkıfelek yeni yayın döneminde de kazandıracak!
‘ÇARKIFELEK’ EYLÜL’DE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Yılların vazgeçilmez yarışması Çarkıfelek bu kez de kredi kartı borçlarını ödemek için geri döndü!

İlker Ayrık ve Fatmagül Fakı’nın keyifli sunumuyla Çarkıfelek, Temmuz ayında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu.

YENİ ÇARKIFELEK’TE KREDİ KARTI BORÇLARI ÖDENİYOR!

Bu kez yarışmacılar kazandıkları etap sonrası ‘Kartıfelek’ olarak adlandırılan çarkın başına geçip mevcut kredi kartı borcunun çarkta denk gelen yüzdesi kadarını kapatmak için yarışıyor.

Üstelik borcunun yüzde yüzünü kapatanlar kalan puanlarıyla da çarşıdan alışveriş yapabiliyor.

BÜYÜK ÖDÜL: VERGİLERİ ÖDENMİŞ DEPOSU DOLU SON MODEL BİR OTOMOBİL!

Çarkıfelek, finale kalan ve soruyu doğru tahmin eden yarışmacıya da büyük ödül heyecanı yaşatıyor. Yarışmacılar büyük ödül olarak vergileri ödenmiş, deposu dolu son model otomobili bulmak için zarf seçiyor.

Temmuz ayı boyunca izlenme rekorları kıran ve izleyicinin beğenisini kazanan yepyeni Çarkıfelek, Kanal D’nin yeni yayın döneminde de ekranda!

Eylül ayı itibariyle yeni bölümleri ile ekrana gelecek olan Çarkıfelek, yine yarışmacıların kredi kartı borçlarını ödeyecek, otomobil kazandıracak; İlker Ayrık ve Fatmagül Fakı heyecanı sınırsız eğlenceye dönüştürecek!

Bugüne kadar 100 bini aşkın başvuru alan Çarkıfelek’te siz de yarışmak istiyorsanız, www.kanald.com.tr’den başvurabilirsiniz.

İşte Çarkıfelek programında araba kazananlar...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..