Ahmet Nur Çebi görevine devam edecek mi?

Genel kurulda seçilmesine kesin gözüyle bakılan Fikret Orman’ın, “4.5 yıllık süreçte büyük sıkıntılar yaşadık. Ahmet ağabey hep yanımdaydı. Devam edip etmeme konusunda kararı kendisi verecek” dediği öğrenildi.

Çebi devam edecek mi?
Sabah'tan Fatih Doğan'ın haberine göre Beşiktaş'ta yaklaşan genel kurul öncesi muhalefetten bir hazırlık olmaması ve güçlü bir aday çıkmaması nedeniyle gözler seçimi kazanması beklenen Başkan Fikret Orman'a çevrildi.

Orman'ın yönetimine yeni isimleri alması beklenirken, geçtiğimiz yıl yakın çevresine, "Bu süreç beni çok yordu. Görev süremi doldurunca bırakacağım" diyen Ahmet Nur Çebi'nin durumu hala netlik kazanmadı. Orman'ın bu konuda, "Yönetimde değişikliklere gideceğim ancak son 4.5 yılda yaşadığımız tüm sıkıntılarda Ahmet ağabey hep yanımdaydı. Devam edip etmeme kararını kendisi verecek" dediği öğrenildi.

'ÖNCE ŞAMPİYONLUK...'

Çebi'nin ise "Şu anda tek gündemimiz şampiyonluk... Kayseri ve G.Saray maçlarını atlatalım, sonra şartlara ve listeye bakarız" diyerek kararını ötelediği ifade edildi.

Yöneticiler Umut Güner, Deniz Atalay, Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Hakan Özköse, Erdal Torunoğulları, Erdal Karacan ve Emre Kocadağ'ın, Orman'ın yeni listesinde de yer alması bekleniyor.
Konular Spor Haberleri