Cem Gelinoğlu izleyiciyi kahkahaya boğacak

Başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı, ‘TAFF’ yapımı iddialı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in özel gösterimi dün akşam Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleşti.

Cem Gelinoğlu izleyiciyi kahkahaya boğacak

Bugün vizyona giren ‘Şansımı Seveyim’ filminin Türkiye’de ilk kez açık havada gerçekleştirilen özel gösterimine filmin oyuncuları, Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat, Zerrin Sümer, Abdurrahman Yunusoğlu, Gülsüm Alkan, Aybike Esin Tumluer, Osman Çengel, filmin yönetmeni Ender Mıhlar, senaristi Ferhat Ergün katıldı.

Özel olarak tasarlanan dev ekrandan yaklaşık 500 kişinin izlediği ‘Şansımı Seveyim’in özel gösteriminde ayrıca Timur Savcı, Cemal Okan, Ezgi Mola, Eypio, Serhan Onat, Caner Özyurtlu yer aldı. Dün ve bugün devam eden yağmur ve rüzgarlı havanın, akşam saatlerinde durulmasıyla birlikte 'Şansımı Seveyim'in özel gösterimi gerçekleşti.

Bir insanın başına gelebilecek tüm şansızlıkların farklı bir dille anlatıldığı ‘Şansımı Seveyim’ filminde, şansızlıklarıyla tüm mahalleye nam salmış Sebahattin (Cem Gelinoğlu), büyüdüğü mahalleye geri döner. Bütün mahalleli şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin'in dönüşü yüzünden çok endişelidir. Kim bilir başlarına yine ne işler açacaktır? Kadersizliğine boyun eğmiş olan Sebahattin, Yaprak'la (Zeynep Tuğçe Bayat) tanışınca talihinin döndüğüne ikna olur. Ama şanssızlık bu ya, Yaprak yıllar önce ah'ını aldığı Durmuş'un kız kardeşidir. Yaprak'ın Sebahattin'i kabul etmesinin tek yolu, Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesidir. Ancak şanssızlıklar Sebahattin'in yakasını bırakmayınca, en yakın arkadaşı İzzet (Gökhan Kıraç) ile ümitsizce kaderini değiştirmenin ve Yaprak'a kendisini kabul ettirmenin yollarını aramaya başlar.