Cem Küçük'ten Ertuğrul Özkök'e jet yanıt!

Ertuğrul Özkök, bugün köşesine Beyaz Saray'daki basın toplantısından bir fotoğraf koymuş ve Cem Küçük'ü kızdıracak bir yazı kaleme almıştı.

Cem Küçük'ten Ertuğrul Özkök'e jet yanıt!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Başkanlığa 'hayır' diyeceğini açıkladığı için Kanal D haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine 'ilkeleri' gereği son veren Doğan Medya'ya Cem Küçük'ten tepki geldi.

Doğan Medya'nın 'hayır diyenler üzerinde baskı var' görüntüsü vermek için Değirmenci'nin işine son verdiğini öne süren Küçük, bugünkü köşesinde kendisinden bahseden Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e yanıt verdi.

"İLERİDE BU FOTOĞRAF KARESİNDEN CEM KÜÇÜK ÇIKAR MI?"

Özkök köşesinde, Obama ile Trump'ın basın toplantıları arasındaki söz verilen gazetecilerin çalıştığı kurumlara ilişkin değişikliğe dikkat çekerek şunları yazdı:

"Obama’nın sözcüsünün ilk 3 toplantısında ilk 5 soruyu soranların tamamı 'ana akım medyadan'. İlk soruyu hep Associated Press ajansının muhabiri sormuş. Trump’ın sözcüsünün ilk 3 basın toplantısındaki ilk 5 soruyu soranlar ise tamamen değişmiş. Sözcü ilk soru hakkını ana akım dışındakilere vermiş. Şimdi geliyorum soruya... İleride bu fotoğraf karesinden bir Cem Küçük çıkar mı... Trump rejiminin geleceği, biraz da bu sorunun cevabında yatıyor."

"KENDİNİZİ KANDIRMAYIN ARTIK ANAAKIM DEĞİLSİNİZ"

Özkök'ün yazısına sosyal medya hesabından yanıt veren Küçük, "Ertuğrul Özkök kendini kandırma siz artık bu ülkede anaakım medya değilsiniz.İtibarınız yok. ABD'de anakim organların azalmakla beraber hala bir itibarı var. Doğan Grubuna ise muhalifler bile güvenmiyor, itibar etmiyor" dedi.

"HÜRRİYET BENİM TEK BAŞIMA MAYMUN ETTİĞİM BİR YAYIN ORGANI"

Doğan Medya'nın 'hayırcı' olduğunu ancak 'numara' yaptığını öne süren Küçük, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Hürriyet eskiden Türkiye'yi yöneten, bakanları bile belirleyen gazeteydi. Bugün ise benim tek başıma maymun ettiğim bir yayın organı. ABD'de Trumpçı olup tek başına NY Times'i maymun eden güçlü muhafazakar bir yazar çıksa Trump bayram ederdi, ama sanmıyorum:

"FATİH ÇEKİRGE'NİN SALLADIĞINI HERKES BİLİYOR"

Bugün Sözcü bile sizden daha anaakım Özkök,siz aslında bitiksiniz ama bizim taraftaki bazı eziklikler yüzünden hala yürüyorsunuz. Varsayalım yarın Aydın Doğan o malum davada 23 yıl hapis alsa toplam 10 kişi bile sokağa çıkıp yürümez,çünkü güvenleri yok. Tüm elemanlarınız hayır propagandisti bir de numara yapıyorsunuz. Fatih Çekirge'nin salladığını herkes biliyor.Milleti kandıramazsınız."

İşte o tweetler...


Cem Küçük'ten Ertuğrul Özkök'e jet yanıt!
Cem Küçük'ten Ertuğrul Özkök'e jet yanıt! - Resim : 2