Cem Yılmaz: 'Hanımefendiyi tanımıyorum'

'Pek Yakında'nın çekimlerini bitiren Cem Yılmaz'ın yeni hobisi, çapkınlık oldu. Önceki akşam gizemli bir güzelle balıkçıda yemek yiyen şovmen, çıkışta 'Hanımefendiyi tanımıyorum' diyerek güldürdü.

Cem Yılmaz: 'Hanımefendiyi tanımıyorum'
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi 'Pek Yakında'nın vizyona girmesini beklerken bir yandan da özel hayatıyla sürekli gündem oluyor.

Film çekimleri sırasında Avustralyalı sevgilisi Melanie Shepherd'dan ayrılan Yılmaz, daha sonra yeni filminin fotoğrafçısı Sinem Poyraz'la aşk yaşadı. Poyraz'la da ilişkisi geçtiğimiz hafta sona eren Cem Yılmaz, önceki akşam yakın dostu Ozan Güven'le Kuruçeşme'deki Park Fora Balık'taydı. Yılmaz ve Güven'in masasına ilerleyen saatlerde iki güzel katıldı.

İçeride kahkahalar eşliğinde yemek yiyen grup; mekandan da birlikte çıktı. Sağanak yağış yüzünden görevlilerin kendisine şemsiyeyle eşlik ettiği Cem Yılmaz, flaşların patlamasıyla panikledi. Ünlü şovmen, "Allah Allah hayırdır" dedikten sonra ekledi: "Hanımefendiyi tanımıyorum. Her yanımda olan sevgilim değil." İçeride aynı masada oturup yemek yediği güzeli tanımamazlıktan gelen komedyenin bu tavrı şaşırttı. Yılmaz ve Güven, daha sonra güzellerle ayrı taksilere binip mekandan ayrıldı.