Cem Yılmaz kovaladı Hakan Sabancı kaptı!

Adı Cem Yılmaz’la aşk dedikodusuna karışan Cansu Melis Karakuş, sağ gösterip sol vurdu. 2014 Best Model birincisi olan güzel oyuncu, önceki gece Hakan Sabancı’yla romantik bir gece yaşadı.

Cem Yılmaz kovaladı Hakan Sabancı kaptı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre sosyetik Hakan Sabancı, aşk hayatında gaza bastı. Eski sevgilisi Aslışah Alkoçlar'ın basketbolcu Kerem Tunçeri'yle geçtiğimiz hafta ortaya çıkan aşkının yankıları sürerken ünlü iş adamı da önceki gece esmer bir güzelle yakalandı. Yeniköy'deki Arnavuköy Balıkçısı'nın VIP odasında genç kadınla baş başa vakit geçiren sosyetik playboy, daha önce Hadise'yle yaptığı kaçamaktaki planı bu kez devreye sokamadı. Mekan çıkışı esmer güzelle ayrı ayrı kapılardan çıkmak yerine birlikte lüks aracına binen çapkın iş adamı, karşısında gazetecileri görünce soğukkanlılığını korudu. Yanındaki esmer güzelin şaşkın halleri ise dikkat çekti.

KOMEDYENLE KAÇAMAK YAPMIŞTI

Bu durumun nedeni ise sonradan anlaşıldı. Sabancı'nın yanındaki esmer güzel, Cem Yılmaz'la adı aşk dedikodusuna karışan 2014 Best Model birincisi Cansu Melis Karakuş'tan başkası değildi. İddialara göre ünlü komedyen, Fi dizisinde tanıştığı Merve Çağıran'dan sonra hedefini aynı dizide rol alan Karakuş'a çevirmişti. Hatta ikilinin geçtimiz günlerde kaçamak yaptığı da konuşulmuştu. Adı Cem Yılmaz'la anılan Cansu Melis Karakuş'un Hakan Sabancı'yla yakalanması ise "Cem kovaladı Hakan kaptı" dedirtti.

VIP ODADA YEMEK

Güzel modelle gözlerden uzak vakit geçirmek isteyen Hakan Sabancı, mekanın VIP odasını kapattı. Çıkışta, işadamının şoförü muhabirleri engellemeye çalışsa da Sabancı, objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı.

CEM'LE TAKİBE DEVAM

Çapkınlık konusunda Cem Yılmaz'ı sollayan Cansu Melis Karakuş'la ünlü komedyen birbirlerini instagram'da takip etmeyi sürdürüyor. Karakuş'la Sabancı da birbirlerini takipte.

Cem Yılmaz kovaladı Hakan Sabancı kaptı!

Cem Yılmaz kovaladı Hakan Sabancı kaptı! - Resim : 2