Cem Yılmaz 'zengin göbeği' ile objektiflere yansıdı

Komedyen Cem Yılmaz; yakın geçmişte 'Yatakta kopuyorduk' açıklamasında bulunan sevgilisi Özge Sabuncu ile tatile çıktı.

Cem Yılmaz 'zengin göbeği' ile objektiflere yansıdı
Vatan'dan Umut Ünver'in haberine göre filminin çekimlerini tamamlayan Cem Yılmaz, soluğu Bodrum’da aldı. Yeni teknesinde sevgilisi Özge Sabuncu’yla tatil yapan komedyen, denizde çocuklar gibi eğlendi.

‘Arif V 216’nın çekimlerini tamamlayan Cem Yılmaz, yorgunluğunu Bodrum’da atıyor. Sevgilisi Özge Sabuncu’yla 12 milyon 258 bin TL’ye satın aldığı ‘Samatya’ adlı yeni teknesinde vakit geçiren komedyen, gün boyunca denizin tadını çıkardı.

Yılmaz, Sabuncu ayaklarını denize soktuğu sırada koşarak suya atladı. Bir süre tek başına yüzen komedyen, daha sonra sevgilisini de çağırdı. Birlikte su scooter’ıyla yüzen ve yarışan ikili, dakikalarca denizde kaldı.

Cem Yılmaz 'zengin göbeği' ile objektiflere yansıdı

Sabuncu düzgün fiziğiyle dikkat çekerken, Yılmaz’ın bir hayli kilo aldığı gözden kaçmadı.

Cem Yılmaz 'zengin göbeği' ile objektiflere yansıdı - Resim : 2

Çiftin keyifli halleri objektiflere böyle takıldı...

'YATAKTA KOPUYORDUK'

Cem Yılmaz’ın dünyaca ünlü bir kozmetik markasının kıdemli ürün müdürü olan sevgilisi Özge Sabuncu, daha önce Instagram'da Cem Yılmaz'ın bir fotoğrafına yorum yapmış ve bunu gören bir takipçisi de kendisine, 'Merve Çağıran’la sevgili adam. Kız evinden çıkıyor görmedin mi hala yorum? ne yapıyorsun kızım?' demişti. Sabuncu da takipçisine DM mesajı atarak 'Yatakta kopuyorduk, zavallı' yazmıştı. Takipçisi de bu yazışmaları paylaşmıştı.