Cem Yılmaz’dan Devlet Bahçeli’ye jet yanıt!

Cem Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem” açıklamasına cevap verdi.

Cem Yılmaz’dan Devlet Bahçeli’ye jet yanıt!
MedyaRadar'ın haberine göre YSK’nın seçimleri yenileme kararı almasının ardından Twitter hesabından “Seçimleriniz iptal edilmiştir… Peki! Biraz daha izahat istiyor ama yok. Çok üzücü bir durum… Bunu memleketimiz hak etmiyor… Bir daha oy kullanmak çok büyük bir zahmet olmayacak, gidip vazifemizi yapacağız. Akıl almaz ama gerçek… Acı bir gerçek” diyen Cem Yılmaz’a tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” açıklamasında bulunmuştu.

‘BEN BİR HALK KAHRAMANI DEĞİLİM’

Usta komedyen bu açıklamaya Twitter hesabından cevap verdi. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da İmamoğlu lehine mesaj atan sanatçılara bir daha programlarında yer vermeyeceklerine dair yaptığı açıklamayı da hatırlatan Yılmaz’ın yazdıkları şöyleydi:

“Sevgili dostlar, ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli… Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir… Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehir’e bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)”

Cem Yılmaz’dan Devlet Bahçeli’ye jet yanıt!

CAN YILMAZ'DAN KARDEŞİNE DESTEK


Bahçeli'ye yanıt Can Yılmaz'dan geldi. Ünlü komedyenin kardeşi Can Yılmaz, "Ben Cem Yılmaz’ı kardeşim gibi severim..." dedi.