Cem Yılmaz'dan eski eşiyle ilgili olay açıklamalar

Şu sıralar MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin söylediği sözlerle gündemde olan Cem Yılmaz Tuhaf Dergi'ye samimi açıklamalar yaptı. Yılmaz boşanma hakkında söylediği sözlerle dikkat çekti.

Cem Yılmaz'dan eski eşiyle ilgili olay açıklamalar

Cem Yılmaz, 2012 yılında evlenip 2013 yılında boşandığı oyuncu Ahu Yağtu ile ilgili, "Karı-koca bir çocuğa bakamadık" diyerek başarısızlık hissi yaşadığını söyledi.

Son olarak Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe için düzenlediği kampanyaya katılarak hem destek hem de tepki çeken Cem Yılmaz, Tuhaf Dergi'nin Mayıs ayı sayısına konuk oldu. Dergide, farklı olmak gibi bir arzusunun olmadığını belirten Yılmaz, seçim döneminde attığı "Allah’a şükür, belediyeden ‘abi bir konser, abi bizim bi tarla işi vardı’ gibi derdi olan biri değilim." tweet hakkında konuştu.

İstanbul seçimleri ile ilgili attığı tweeti özgür düşüncesine bağlayan Cem Yılmaz, kendisini şu şekilde ifade etti: "Vicdanlı olmak, makul davranmak, iyi insan olmak için ölmeyi beklememek… Ben fayda için kılımı kıpırdatmam, piyangoyla hayatım boyunca işim olmamıştır; milli piyangodan bahsetmiyorum."

Hiç rüşvet vermedim

"Kastettiğim, 'Oradan şöyle bir piyango vurdu' gibi bir piyango duygusu… Hiç rüşvet vermedim, hiç torpil yapmadım, hiç kopya çekmedim. Bitti gitti, benim için böyle durum."

Benim için başarı bu

Ayrıca "Başarılı insanların ortak özelliği it gibi çalışmalarıdır" diyen Cem Yılmaz, “Sahneye çıkıp komik şeyler anlatmak isterdim, anlatıyorum. Film yapmak, güzel arkadaşlarımla film yapmak isterdim, o da tamam. Bunların mutluluğu bana yetiyor. Benim için başarı bu. Farklı olmak gibi bir arzum olmadı. Hep kaynaşmak derdindeydim.” şeklinde konuştu.

Çok zehirli bir durum

Defne Samyeli ile birlikteliğini sürdüren Cem Yılmaz, dergide eski eşi Ahu Yağtu ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Mesela başarı grafiği, hep yukarıya giden bir çizgi halinde gösterilmiştir. Çok zehirli bir durum" ifadelerini kullanan Yılmaz, başarısızlık ile ilgili olarak eski eşinden boşanmasını öne sürerek şunları kaydetti:

Başarısızlık hissi uyandırdı

"Evliliğimi sürdüremedim. Eski eşimle bunu konuştuk, kendisi de belki öyle hissediyordur, boşanma bende bir başarısızlık hissi uyandırdı. Herkes için ortak bir şey sanırım.

Bir çocuğa bakamadık karı koca

Kuzenim de boşandı mesela, çok benzer duygular: 'Ben neleri yaptım hayatta bir bunu başaramadım...' Bir çocuğa bakamadık karı-koca."