Cem Yılmaz'dan 'uydurma haber' çıkışı!

Cem Yılmaz, komşularıyla "sokak kedileri" yüzünden mahkemelik olduğuna dair iddialara Twitter'dan yanıt verdi.

Cem Yılmaz'dan 'uydurma haber' çıkışı!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Cem Yılmaz, komşularıyla "sokak kedileri" yüzünden mahkemelik olduğuna dair iddialara Twitter'dan yanıt verdi.

Haberi yalanlayan Cem Yılmaz, "'Masum Kediler ve Ben' konulu uydurma haber için çok üzgünüm. Bu vesileyle sosyal medyanın koca bir yalandan ibaret olduğu gerçeği! Nettir. Bazen küçük, bazen hayata, hayatlara malolan her türlü yalanın döndüğü bu mecrada herkese akıl diliyorum, umudum da doğrusu yoktur. Bu böyle... Ben bu mecrayı sizin gibi kullanmıyorum, kullanmadım, kullanmayacağım. Teşekkürler." dedi.

Cem Yılmaz'dan 'uydurma haber' çıkışı!

KOMŞULARIYLA MAHKEMELİK OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Milliyet Cadde ekinde Seçkin Şenvardar imzasıyla yayımlanan haberde, komşularının beslediği sokak kedilerinin, Cem Yılmaz ve çevredekiler arasında gerginlik yarattığı ve konunun mahkemeye taşındığı iddia edilmişti.

Haberde şu ifadelere yer verilmişti:

"Cem Yılmaz’ın başı, komşularının beslediği sokak kedileri nedeniyle derde girdi. Şovmenin, kedilerin bahçesinde dolaşmasına sinirlenip, komşularıyla tartıştığı iddia edildi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştiği konuşulan olay nedeniyle çevredekilerle gerginlik yaşayan Yılmaz’ın, resmi kurumlara şikayette bulunup, sokak sakinleriyle mahkemelik olduğu öğrenildi."