Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol Tülin'in!..

Cem Yılmaz, sevenlerinin merakla beklediği yeni filminin detaylarını ilk kez paylaştı. Yılmaz, ünlü yönetmen Yavuz Turgul’un ‘Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ adlı filminden esinlendiğini açıkladı. Filmin adı ise ‘Pek Yakında’ olacak.

Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol Tülin'in!..

Cem Yıl­maz, mil­yon­lar­ca hay­ra­nı­nın me­rak­la bek­le­di­ği ye­ni fil­miy­le ala­ka­lı de­tay­la­rı ya­vaş ya­vaş or­ta­ya çı­ka­rı­yor. Ağ­zın­da­ki bak­la­yı ilk kez çı­ka­rtan ün­lü ko­med­yen, adı­nın ‘Pek Ya­kın­da­’ ol­du­ğu­nu söy­le­di­ği fil­mi hak­kın­da­ki de­tay­la­rı pay­laş­tı. Fil­min­de her za­man ol­du­ğu gi­bi Ozan Gü­ven, Za­fer Al­göz ve Öz­kan Uğu­r’­a rol ve­re­ce­ği­ni belirten Yılmaz, başrolü ise Altın Portakal ödüllü Tülin Özen’e verdi. Filmin konusu hakkında da bilgiler veren Cem Yılmaz, ünlü yönetmen Yavuz Turgul’un unu­tul­maz ese­ri ‘Aşk Film­le­ri­nin Unu­tul­maz Yö­net­me­ni­’n­den esin­len­di­ği­ni be­lirt­ti.

TURGUL’DAN ESİNLENDiM

Film­de ken­di­si­nin de rol ala­ca­ğı­nı açık­la­yan ün­lü ko­med­yen, “Ya­vuz ağa­be­yi­mi­zin be­ni çok et­ki­le­miş, gü­zel bir fil­mi­dir. Hok­ka­baz gi­bi ola­cak ama da­ha çok gül­dü­re­ce­k” de­di. 

Bir yönetmenin hikayesi

Ya­vuz Tur­gu­l’­un yö­net­ti­ği ‘Aşk Film­le­ri­nin Unu­tul­maz Yö­net­me­ni­’nin ko­nu­su şöy­le: 60’lar ­ve 70`ler­de çek­ti­ği aşk film­le­riy­le ün­le­nen ama bir dö­ne­min ka­pan­ma­sıy­la bir­lik­te çap­tan dü­şen bir yö­net­me­nin, bir avuç inanç­lı si­ne­ma emek­çi­siy­le bir­lik­te film çek­mek için gös­ter­dik­le­ri tra­jik hi­ka­ye­yi an­la­tı­yor.

GÜLDEN AVUÇ / BUGÜN İNTERNET SİTESİ