Cemal Hünal için çarpıcı açıklamalar!

Ünlülere yapılan uyuşturucu operasyonunda ünlü oyuncu Cemal Hünal ve beraberindeki birçok ünlü, dün hakim karşısına çıkmışlardı…

Cemal Hünal için çarpıcı açıklamalar!

Gazeteci – Yazar Emrullah Erdinç; Cemal Hünal hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emrullah Erdinç’in açıklamaları şöyle;

”CEMAL HÜNAL’IN İFADESİ EMNİYETTEKİ İFADESİYLE ÖRTÜŞMEDİ”

Cemal Hünal hakkındaki iddia yalnızca uyuşturucu kullanmaktı. Bu yüzdendir ki serbest bırakıldı. Denetimli serbestlik kararından hareketle Cemal Hünal hakkında cezai bir işlem yapılmadı. Cemal Hünal’ın ifadesi, emniyetteki ifadesiyle örtüşmedi.

”CEMAL HÜNAL POLİS SORGUSUNDA DOĞRU SÖYLEDİ MAHKEMEDE ŞAŞTI”

”Polise doğru söyler, mahkemede şaşar” diye bir terim vardır. Cemal Hünal emniyette kendisine uyuşturucu satan herkesi açıkladı ve samimi itiraflarda bulundu. Gözaltına alınmış isimlerin fotoğrafları önüne konuldu ve Cemal Hünal kendisine uyuşturucu satan kişileri tespit ederek altına imzasını attı. Mahkemenin Cemal Hünal’ı çağırma sebebi de buydu. Cemal Hünal’e dün mahkemede “Uyuşturucu satan kişileri hatırlıyor musun?” diye soruldu…

Cemal Hünal “Ünlü olduğum için uyuşturucu aldığım kişilerle göz teması kurmuyorum, o yüzden hiçbirini hatırlamıyorum” dedi.

”UYUŞTURUCU SATICILARINI KURTARMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI”

Mahkeme başkanı ısrarla Cemal Hünal’a, emniyette teşhis ettiği zanlıları sordu. Cemal Hünal ise hatırlamadığını söyledi. Mahkeme başkanı Cemal Hünal’a attığı imzayı gösterdi. Cemal Hünal imzanın kendisine ait olduğunu itiraf etti ama hatırlamadığını belirtti. Bir nevi uyuşturucu satıcılarını kurtarmak için elinden geleni yaptı. Emniyette bir şey söylüyorsanız arkasında durun.

Emniyette bir baskı gördüyseniz de bu baskıyı dile getirin.