Cemal Hünal 'Issız Adam'dan 4 bin TL almış

"Issız Adam"daki çapkın 'Alper' karakteriyle gündeme oturan Cemal Hünal ile ilgili ortaya atılan iddia...

Cemal Hünal 'Issız Adam'dan 4 bin TL almış

Şimdi sizi biraz daha gerilere götürüyoruz. Belki de son dönem Türk sinemasının dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen Çağan Irmak’ın Issız Adam filmi uzun süre konuşulmuş ve büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Hatta o dönemin en ağlatan, en duygusal filmlerinden biri olarak kabul edilen Issız Adam, Türk izleyicisinden büyük ilgi görerek Türkiye’deki 15. haftasında 2 milyon 765 bin seyirciye ulaşmıştı. Film, 2009 Rhode Island Film Festivali’nde (ABD) "En İyi Film Ödülü" almıştı.

Türk sinemasının çok konuşulan filmi Issız Adam ile ilgili ilginç bir detay öğrenildi. Detay, filmde özel hayatını her gün farklı bir kadınla birlikte olarak düzene koyamamış, yaptığı yemeklerle herkesin diline düşen, paralı kadınlar, günübirlik ilişkiler arasında kaybolan Alper karakterini oynayan Cemal Hünal ile ilgili. İddialara göre Hünal bu filmde oynamak için 4 bin TL aldı. Filmin düşük bir bütçeyle çekildiği biliniyordu.

Filmde Alper adlı bir aşçı ile çocuk kostümleri tasarlayıp dikmekle uğraşan Ada adlı genç bir kızın aşklarının özelinde modern yaşamın insanları nasıl yalnızlaştırdığı anlatılıyordu.