Cemal Hünal Karaoğlan'ı aratmadı!..

Kağıthane Cirit Sahasında profesyonel binicilerle birlikte at üzerinde gösteriler yapan Cemal Hünal, Karaoğlanı aratmadı.

Cemal Hünal Karaoğlan'ı aratmadı!..

Başrolünde oynadığı "Issız Adam" filmiyle milyonları kendisine hayran bırakan atlı savaş sporu sevdalısı Cemal Hünal ve 12 profesyonel binici at üzerinde nefes kesen gösteri yaptı. Kağıthane Cirit Sahası'nda gerçekleştirilen Atlı Savaş Sporları Gösterisi'nde, Cemal Hünal ve ekibi; atlı akrobasileri mızrakla yerden hedef alma, atlı gongçuluk, kargı - kılıç ve kamçı gösterilerini mizansen bir şekilde canlandırdı.

7 at ile okçuluk gösterileri yapan ekip, nal ve mızrak sesleriyle vatandaşlardan büyük alkış aldı.Atının yanında röportaj veren Cemal Hünal, “Biz bir grup arkadaşımla birlikte özellikle atlı sporlarla çok ilgilendik ve gösteriler düzenlemeye başladık. Gösterilerimizde de Osmanlı savaşı dönemindeki yılları hayata geçirmek istedik ve halkın beğenisine sunduk” diye konuştu. At üzerinde bir çok gösteri yaptıklarını söyleyen Hünal, gençlere tavsiyelerde bulunarak “Gençler at üzerinde bir şeyler yapmak istiyorlarsa bol bol kendilerine vakit ayırmaları gerekiyor” dedi.Gösterileri izlemeye gelenler arasında olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'de sürekli değişik sporların yapılması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Atlı gösteri hakkında bilgiler veren Kılıç, “Atla savaş oyunları gösterisi yapacaklar. Kağıthane diyence akla sporlar, ciritler, atlar akla gelmekte bu sosyal aktivitelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Göstiri sonrası Başkan Fazlı Kılıç, Cemal Hünal ve arkadaşlarına plaket ve hediye takdiminde bulundu.

ŞENGÜL KARAKIŞ -ABBAS RAMAZANOĞLU