Cemil İpekçi kayıp kedisine kavuştu

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin "Maço" isimli kedisi 5 ay önce Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde kayboldu. Kedisinin çalındığını düşünen İpekçi, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

Cemil İpekçi kayıp kedisine kavuştu
Yeni Asır'dan Adem Ülker ve Zeki Özkeskin'in haberine göre sosyal medya hesaplarından kedisinin kaybolduğunu veya çalındığını duyuran, bulanların kendisine ulaştırmasını isteyen İpekçi 5 ay sonra amacına ulaştı.

Bir hayvansever tarafından internet üzerinden satın alınan kedi İpekçi'nin menajerinin dikkati sayesinde bulundu. Maço'nun fotoğraflarını internette gören İpekçi'nin menajeri fotoğrafları paylaşan Murat Tevetoğlu isimli hayvanseverle irtibata geçti. Tevetoğlu'nun kediyi ilanda gördüğü ve satın aldığı ortaya çıktı. Kedinin çalındığını ve Cemil İpekçi'ye ait olduğunu öğrenen Tevetoğlu Maço'yu modacıya teslim etti. Kedisine kavuşan İpekçi, "Şükürler olsun insan gibi insanlar daha varmış. Kedime nihayet Murat Tevetoğlu bey tarafından kavuştum" dedi.

'SATILIK İLANINDA GÖRDÜM'

Murat Tevetoğlu, Maço'yu internette beğendiklerini belirterek, "Evimizin Kedileri ailesi olarak kediye talip olduk. Hırsızların elinden ücret ödeyerek aldık, sonra erkek kedilerimle anlaşamadığı için sahiplendirmeye karar verip fotoğraflarıyla yeni bir ilan paylaştık. İlanı gören Cemil Bey'in menajeri Pelin Hanım benimle irtibata geçerek yaşanan üzücü olayı tarafımıza anlattı. Biz de kediyi İpekçi'ye teslim ettik" dedi.