Cengiz Semercioğlu'dan Tuğçe Kazaz açıklaması!

2 Kadın 1 Ünlü 13 Soru programına konuk olan Cengiz Semercioğlu'dan Tuğçe Kazaz açıklaması!

Cengiz Semercioğlu'dan Tuğçe Kazaz açıklaması!
Mynet Trend'in yeni video programı 2 Kadın 1 Ünlü 13 Soru'ya konuk olan köşe yazarı Cengiz Semercioğlu dinle ilgili kafasında çatışmalar yaşayan ve durmadan doğruyu arayan Tuğçe Kazaz'la ilgili soruya verdiği cevapla çok konuşuluyor.

Cengiz Semercioğlu, sunucu Demet Işıl Yılmaz'ın Tuğçe Kazaz'ın son zamanlarda çok konuşulan açıklamarını sorunca; ''Tuğçe Kazaz'ın ne yaptığını bilemiyorum. Gerçekten bende merak ediyorum ne yaptığını! Hatta dün Ayşe Hatun Önal'la konuştuk bu durumu, Ayşe Hatun'da yorum yapmak istemedi. Tuğçe Kazaz'ın ne yaptığını sanırım kimse bilmiyor. İşin kötüsü galiba kendisinin de ne yaptığıyla ilgili bir fikri yok. '' dedi.

Cengiz Semercioğlu eski arkadaşı ve şu an küs olduğu Acun Ilıcalı hakkında ki soruya da samimiyetle cevap verdi. Semercioğlu; ''Acun Ilıcalı'yı başarılı buluyorum. Bence televizyonculukta son 10- 15 yılda sıfırdan gelip televizyon patronluğuna yükselmiş bir insan için çok başarılı bir nokta. Benim 'istenilen reytingi alamadı' dediğim ama onun 'istediğim reytingi aldım' dediği programlar bile başarılı. Acun'un sıfırdan gelip medya patronu olması kitaplara sığacak bir başarıdır. Acun, televizyonu bilen televizyondan gelen bir isim. Benim eleştirdiğim konu ise; kanal patronu olmasıdır. Kanal sahibi olmasının bir anlamı olmadığını söyledim hep. Hala da aynı şeyi düşünüyorum. Çok başarılı işler yapıyor ve o işleri her kanal istiyordu. Bu duruma ego diyebiliriz. Hatta kendisi bile söylüyordu 'Ben pek çok televizyon yöneticinden daha iyi televizyonu biliyorum. Ama benim götürdüğüm programları benden daha az televizyonu bilen insanlar değerlendiriyor ve hatta almıyorlar. O yüzden kanal patronu oldum' diye. Ama görüyoruz işte, başka kanallarda yayınlanmayacak programları kendi kanalında yayınlıyor ama tutmuyor işte. Zaten televizyonculukta her şey tutamaz."

Cengiz Semecioğlu yılın magazin olayını ise açıkladı; ''Meryem Uzerli ve Ozan Güven aşkıdır. Hiç beklenmeyen bir aşktı. Sette başlamayan aşk set bittikten sonra, Meryem doğurduktan sonra başladı. Bir anda alevlendi. En çok okunan, merak edilen haber oldu.''