Cenk Tosun'a Fransız kancası!

İngilizler’in peşinde olduğu Cenk Tosun için flaş bir şekilde Monaco devreye girdi. Beşiktaş’ın kapısını çalan Fransızlar “Ocak ayında istiyoruz” dedi, Başkan Fikret Orman “23 milyon Euro verirseniz, bonservisini alırsınız” cevabını verdi.

Cenk Tosun'a Fransız kancası!
Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre Şampiyonlar Ligi’ndeki müthiş performansıyla iyice vitrine çıkan Cenk Tosun, artık Fransızlar’ın da gündeminde. Sezon başında Crystal Palace’ın kapısından dönen ve İngiliz ekiplerinin yakından takip ettiği Beşiktaş’ın yıldızına, flaş bir şekilde Monaco talip oldu. Ocak ayında bu transferi bitirmek isteyen ve oldukça ciddi olan Kırmızı-Beyazlılar Cenk’in şartlarını sorarken, cevabı bizzat Başkan Fikret Orman verdi. Orman, pazarlığa kapalı olduklarının söyleyip “23 milyon Euro verirseniz, bonservisini alırsınız” dedi.

2 maçta 3 golü var

Monaco cephesi ise kısa zamanda geri dönüş yapacaklarını iletti. Ufak bir hatırlatma; Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki iki Monaco maçında toplam 3 gol atmış ve Beşiktaş’a 4 puan kazandırmıştı.
Konular Spor Haberleri