Ceyda Ateş Buğra'nın peşini bırakmadı!

Buğra Toplusoy, ihanet edip terk ettiği Ceyda Ateş'ten yine kurtulamadı! Güzel oyuncu, ABD'ye gidip eski sevgilisinin gönlünü kazandı. Toplusoy Ailesi'nin istemediği gelin Ceyda, şimdiden ortalığı karıştırdı.

Ceyda Ateş Buğra'nın peşini bırakmadı!
Takvim'den Aydın Hamza'nın özel haberine göre ekranların fettan güzeli Ceyda Ateş, özel hayatıyla da dizilere taş çıkarıyor. Roman Mağazaları'nın veliahtı Buğra Toplusoy ile geçen yıl aşk yaşan Ateş, baba Turgut Toplusoy'un hışmına uğradı. Ceyda Ateş'le ailesi arasında kalan genç işadamı da sevgilisini tercih edip şirketle olan bağını kopardı.

ABD'ye gidip emlakçılık yapmaya başlayan Buğra Toplusoy, uğruna babasına bile sırt çevirdiği Ceyda Ateş'i çabuk unuttu. Sosyetik işadamı, gönlünü Fransız bir güzele kaptırdı. Buğra Toplusoy'un ihanetini önce kabul etmeyen Ceyda Ateş, sevgilisinin yabancı güzelle dudak dudağa fotoğraflarını görünce de "Buğra, şeytana uydu. Bir gecelik ilişki için birlikteliğimizi çöpe atmam" diyerek ihaneti sineye çekti. Ancak Toplusoy, Ateş'i "Beni rahat bırak" diyerek terk etti.

KADINLIK GURURU YERLERDE!

Bir süre Türkiye'de kalan Ceyda Ateş, geçen aylarda kadınlık gururunu ayaklar altına alarak Buğra Toplusoy'un olduğu ABD'ye gitti. Burada da eski sevgilisinin peşini bırakmayan Ateş, ne yaptı ne etti ve sonunda Toplusoy'u kendine döndürmeyi başardı. Skandal çiftin, önümüzdeki günlerde de sanki hiçbir şey olmamış gibi Bodrum ve Göcek'te tatil yapacağı öğrenildi.