Ceyda Düvenci: "Hayat sen çok güzelsin"

Oyuncu Ceyda Düvenci, Amerika yolculuğu öncesi sabaha karşı 3'te yazdığı satırlarla duygulandırdı.

Ceyda Düvenci: "Hayat sen çok güzelsin"
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre kızı Melisa’nın tedavisi için son 8 yıldır aralıklarla Amerika’ya uçan Ceyda Düvenci, yeni bir Amerika yolculuğu öncesinde sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kendisi gibi oyuncu olan Bülent ŞakraK'la mutlu bir evlilik sürdüren Düvenci, Instagram'da yayınladığı aile fotoğrafına şu notu yazdı:

“Sabaha karşı 3:00, arabadayız. Havaalanına doğru gidiyoruz. Elim Melisa’nın elini tutuyor sıkı sıkı, kucağımda Ali uyuyor. Düşünüyorum… Tam 8 yıl oldu ben yollara düşmeye başlayalı. Duyduğum her şeyin peşinden ülke ülke gitmeyi kafaya koyup gücüm yettiğince gidebilmeyi becerdiğim 8 yıl. Önce Gül, Melisa ve ben toplayıp çantalarımızı giderdik. Sonra sevgilim Bülent Şakrak katıldı serüvenimize ve şimdi de Ali. Yine ailecek düşüyoruz yollara. Bu defa Amerika'da 10 güne epey iş sığdırmaya niyetliyiz. Uçaktan iner inmez doğru doktora. Dr Paul Jordan hem Melisa'nın genel gelişimini kontrol edecek hem de Mike ile birlikte afolarını yapacak. 3 yaşından beri doktorumuz o ve 2 yıl oldu görmedi Melisa'mı, neler söyleyecek çok merak ediyorum.

Sonra ‘Hanım & Efendi’ oyunumuz var 4 Mayıs'ta New York'ta. Ne iyi olmuş da yazmış sevgilim oyunu. Karı-koca bir şeyler başarmak, yoktan var edip ülke ülke of demeden gidip tiyatro yaparak ekmeğimizi kazandık bu sene şükür. Şimdi de Amerika'da oynamak nasip oluyor. Ve ayın 7'sinde Amerika'daki terapistimiz Nancy'nin tavsiyesi ile göz doktoru randevumuz var. Gözlerini kontrol edecek Melisam'ın. ve Türkiye'deki göz doktorumuz Şule Ziylan için kapsamlı bir raporlama yapacak. Bakalım o da neler söyleyecek? Kalbim farklı heyecanlarla tatlı tatlı çarpıyor. Aralarda da Nancy ile terapilerimiz var. Vaktimiz kalırsa elbet biraz gezer, dostlarımızı da ziyaret edip, döneriz. Hazırız. Hayat sen çok güzelsin. Her şeyinle kabulüm ve yaşamayı seviyorum. Şükür yuvama, enerjimize, sağlığımıza, inancımıza, kuvvetimize, şansımıza, başarımıza, aşkımıza. Öyle işte yazmak, sizinle de paylaşmak istedim. 02/05/19”