Ceyda Düvenci: "Oğlumu Amerika'da doğuracağım"

İkinci çocuğuna 5.5 aylık hamile olan oyuncu Ceyda Düvenci, son zamanlarda mutlu olduğunda sürekli ağladığını söyledi. Düvenci, oğlu Okan Ali’yi ABD’de dünyaya getireceğini belirtti.

Ceyda Düvenci: "Oğlumu Amerika'da doğuracağım"
Milliyet'te yer alan habere göre Ceyda Düvenci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Ataşehir Palladium AVM’de ‘Kendini Şımart’ adlı söyleşide sevenleriyle buluştu.

5.5 aylık hamile olan oyuncu, “Çok mutlu olduğumda, eşim Bülent Şakrak eve çiçekle geldiğinde veya kötü bir şey görünce sürekli ağlıyorum. Ağlamak benim için gülmek kadar güzel bir şey… Bülent beni güldürmek güldürmek için ne yapacağını şaşırıyor” diye konuştu.

Seçilmiş kişiler

Kızı Melisa’nın Serebral Palsi CP hastalığından dolayı her yaz ABD’ye giden Düvenci, “Doğumum yaz aylarına denk geliyor. Melisa’yı da yalnız gönderemeyeceğim için oğlum Okan Ali’yi ABD’de dünyaya getireceğim. Doğumu Türk doktorlar gerçekleştirecek” dedi.

Özel ilgiye ihtiyacı olan çocukların ailelerinin seçilmiş olduğunu söyleyen oyuncu, “Sizler ve ben seçilmiş kişileriz. Çocuklarımıza sevgimizi daha çok yansıtmamız gerekiyor. İstemediğimiz bir şey olduğunda ‘Neden ben’ diyoruz ama tevekkül sonrasında o olgunluğa kavuşuyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Ceyda Düvenci: "Oğlumu Amerika'da doğuracağım"