Ceyhun Çelikten bu kez kendi söylüyor

Müzik dünyasının başarılı isimlerine verdiği şarkılarla milyonlarca müziksevere ulaşan Ceyhun Çelikten, ilk kez kendi yorumuyla dinleyiciyle buluşuyor.

Ceyhun Çelikten bu kez kendi söylüyor
Milliyet'te yer alan habere göre Ceyhun Çelikten’in ilk single’ı ‘Hoş Geldin’in sözü İlker Bilgi, müziği ve aranjesi Ceyhun Çelikten imzası taşıyor. Mastering’i Londra Metropolis Stüdyoları’nda yapılan ‘Hoş Geldin’ şarkısı güçlü sözleri ve modern sound’u ile bu yılın en iddialı slowlarından biri ve düğün şarkısı olmaya aday.

Türk Pop Müzik sektörüne sayısız hitiyle yön veren Çelikten, "Bu zamana kadar kendi bestelerimi, kendi duygularımı hep bir aracı vasıtasıyla dinleyiciye ulaştırdım. Şimdi hissettiklerimi müzikseverlere kendi sesimle, kendi yorumumla ulaştıracak olmanın heyecanı içerisindeyim" dedi.

UKRAYNALI PARTNER

Single fotoğrafları için Hakan Öcal’ın objektifine poz veren Ceyhun Çelikten, 'Hoş Geldin’ şarkısının video klibi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen video klip 35 kişilik ekiple yaklaşık 20 saatte tamamlandı. Klipte Çelikten’e Ukraynalı model eşlik etti.

Demet Akalın'ın ‘Evli Mutlu Çocuklu’, ‘Sabıka’ ve ‘Kalbindeki İmza’, Gülşen'in ‘Haksız Yenilgi’, Kutsi'nin ‘Ağlama Kalbim’, Aydın Kurtoğlu'nun ‘Hayırlı Günler’ ve ‘Tüh Tüh’, Emir'in ‘Bi Ağla’, Serkan Kaya'nın ‘Kopamayız Biz’ gibi şarkılarının bestecisi olan Ceyhun Çelikten, şimdi ‘Hoş Geldin’ şarkısı ile gönüllere dokunmayı hedefliyor.
Konular Müzik