Ceylan Çapa - Alp Özcan aşkı

Serkan Uçar ve Hakan Sabancı gibi isimlerle aşk acısı çektikleri dönemde birlikte olup adeta yaralarına merhem olan Ceylan Çapa şimdi de Meryem Uzerli'nin sevgilisi Alp Özcan'la birlikte.

Ceylan Çapa - Alp Özcan aşkı
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre aşklarıyla her zaman adından söz ettiren Ceylan Çapa kabarık aşk defterine bir yenisini daha ekledi.

Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar ve Aslışah Alkoçlar'ın eski sevgilisi Hakan Sabancı'yla ayrıldıkları dönemde birlikte olan Ceylan Çapa bu kez de Meryem Uzerli'yle evliliğin eşiğinden dönen Alp Özcan'la aşk yaşıyor.

Celal Çapa'nın çapkın kızı önceki gece Bebek'te Alp Özcan'la sabahın ilk ışıklarına kada eğlendi.

Kalabalık arkadaş grubula eğlenen ikilinin, içeride samimi oldukları iddia edildi. Mekandan 03.30'da ayrılan sürpriz çift, gazetecilerin kendilerini beklediğini öğrenince ayrı ayrı çıkış yaptı. Kapıda bir süre yalnız başına bekleyen Özcan, 20 metre ileride sigara içerek Çapa ve arkadaşlarının çıkmasını bekledi.

Kapıya çıkan Ceylan Çapa'ya, kız arkadaşları eşlik etti. Bir süre sonra yan yana gelen ikili, flaşların patlamasıyla hemen ayrıldı. Sosyetik güzel kız arkadaşlarıyla taksiye binerken, Alp Özcan da kendisine ait araçla peşlerinden gitti. 

Ceylan Çapa - Alp Özcan aşkı