Ceylan Çapa'dan Burak ve Fahriye'ye nispet

Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'le beraber olmak için ayrıldığı Ceylan Çapa, yeni sevgilisini önce sosyal medyadan ilan etti, ardından beraber bir AVM'de ortaya çıktı.

Ceylan Çapa'dan Burak ve Fahriye'ye nispet
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in 'Çalıkuşu' dizisinin ardından başlayan aşkları doludizgin sürüyor. Özçivit, son dönemde sık sık beraber objektiflere takıldığı Evcen'in uğruna yaz başında 2,5 yıllık nişanlısı Ceylan Çapa'dan ayrılmıştı. Ancak yakışıklı oyuncu, Evcen'le ilişkisini Çapa'dan ayrıldıktan çok sonra başlamış gibi göstermek için yaz boyunca yalanladı.

El ele gösteri izledi

Ceylan Çapa sonunda eski nişanlısının ilişkisinin sürekli medyada yer bulmasının ardından yeni sevgilisi madenci Altuğ Leblebici'yle ortaya çıktı. Çapa, önce sosyal medyadan ilan ettiği sevgilisiyle geçen günlerde gösteri izlemek için gittiği Zincirlikuyu'da bir AVM'de ilk kez görüntülendi.

Objektifleri fark edince elini bırakıp yanından uzaklaştığı Leblebici'yi tanımıyormuş gibi davranan Çapa, elindeki biletleri yelpaze gibi salladı, sevgilisi ise arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Gösteriyi seyretmek için salona giren yeni aşıklar, gece boyu ellerini birbirinden ayırmadı. Genç çift, AVM'den farklı araçlarla ayrıldı.