Ceylan Çapa'dan eski aşklara gönderme!

Şebnem ve Celal Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa, güzelliğiyle olduğu kadar aşk hayatıyla da magazin gündeminde kendisine yer buluyor.

Ceylan Çapa'dan eski aşklara gönderme!
Sözcü'de yer alan habere göre Ceylan Çapa adı, geride bıraktığımız yılın son aylarında İdo Tatlıses ile anılmış, genç kadın böyle bir ilişki olmadığına dair açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Sevgilisi Serkan Uçar’dan ayrıldıktan sonra adı farklı isimlerle anılan Ceylan Çapa, uzun bir aradan sonra sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. İzlediği bir filmden sonra günlük tutmaya karar veren Ceylan Çapa, bu kararını takipçilere duyururken kullandığı ifadelerle adeta eski aşklarına göndermelerde bulundu.

İşte Ceylan Çapa’nın son derece dikkat çeken ifadelerle dolu o satırları:

“Hafta sonundan kalma bir fotoğrafımı paylaşmak istedim. Şu an evde tabiri caizse pineklemiş, Bridget Jones günlüğünü izliyorum. Çok film izlememe rağmen bu serilerinin hiçbirini izlememiş olduğumu fark ettim. Oyunculuklar çok gerçekçi, uzun zamandır aklımdaydı aslında günlük tutmak. ‘Artık biliyorum’ kitabını okuduktan sonra ‘Hadi tutayım’ dedim zaman geçti, üstüne bu film… Demek ki benim günlük tutmam gerek. Liseye kadar hep tutardım sonra ne olduysa bıraktım. Tekrar bir şeyi anladım ki her zaman olduğun gibi olmak doğal olmak en iyisi. Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin. Başkalarının istediği gibi hayatı yaşamayın neyse o! Kızlar günlük tutmaya karar verdim. Nerede güzel günlük bulabilirim, hadi bakalım yardım”