Cezayı Turmuş önledi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta son haftalardaki istikrarsız sonuçlarıyla zirvenin 5 puan gerisine düşen Altay'da, Özgür Ekmekçioğlu yönetiminin futbolculara ceza kesmesini, teknik patron Ümit Turmuş önledi.

Cezayı Turmuş önledi
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre evindeki oynadığı ilk maçı kazanan, ardından İzmir'deki 3 maçta 7 puan kaybeden Altay'da yönetimin, sezon başında takıma ceza vermemeyi kararlaştırdığı halde, kötü sonuçların nedeniyle ödül ve ceza yönetmeliğini yeniden düzenlemek için harekete geçtiği ve futbolculara 1'er maç başı ücreti kadar ceza kesmeyi planladığı öğrenildi. Ancak yönetimin, konuyu geçen hafta göreve başlayan Turmuş'la masaya yatırdığı ve tecrübeli çalıştırıcının, "Bu takıma ben de kefilim. İnanıyorum ki, alacağımız 1 galibiyetle müthiş bir performans yakalayıp zirveye çıkacağız. Şu anda ceza vermeyelim" diyerek yönetimi ikna ettiği belirtildi. Ekmekçioğlu yönetimi, evdeki galibiyete bin 500, deplasmandakine 3 bin lira ödül verip, oyunculara ceza kesmiyordu.

Yenileme Başladı

Altay'da Özgür Ekmekçioğlu yönetimi, altyapı tesislerindeki şartları iyileştirmek için çalışmalara başladı. Sportif Direktör Özden Töraydın'ın koordinatörlüğünde ilk etapta özerk bir yönetim kadrosu olan altyapıda antrenörlerinin kullandığı Benjamin Dalva Odası'ndaki tüm eksiklikler 1 hafta içinde giderilecek. Ardından da futbolcuların kaldığı odalarda yenileme çalışmaları başlatılacak.

Töraydın, en kısa zamanda altyapı tesislerinin yenilenmesine ilişkin çalışmaların sonuçlandırılacağını dile getirdi.
Konular Spor Haberleri