Chloe Loughnan oyunculuğa 'evet' diyecek mi?

Serdar Ortaç’ın ‘ithal sevgilisi’ dendi onun için… Şimdi Bayan Ortaç… Türk Pop Müziği’nin en önemli isimlerinden Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Ortaç; evliliğini, iş hayatını, plan ve projelerini anlattı…

Chloe Loughnan oyunculuğa 'evet' diyecek mi?
Chloe Loughnan'ın Akşam Life'da yer alan röportajı..

Öncelikle mutluluklar dileriz. Uzun bir sevgililik dönemi sonrası evlendiniz. Neler değişti hayatınızda?

Evlenip Bayan Ortaç olduktan sonra aslına bakarsanız çok şey değişmedi özel hayatımda. Serdar ve ben, bugüne dek nasıl davranıyorsak aynı şekilde davranıyoruz evde birbirimize. Ama sevgi ve saygının çok daha arttığını söyleyebilirim karı-koca olduktan sonra. Chloe Ortaç olmak tarif edilemez bir duygu.

Televizyon, gazete ve internet sitelerinde oyunculuk yapacağınıza dair haberler okuduk? Böyle bir planınız var mı?
Aslına bakarsanız evet, var. Oyunculuk adına birden fazla proje teklifi aldım. Sizin de bildiğiniz gibi bu işte ‘dil’ çok önemli. O yüzden şu anda Türkçemi geliştirmeye konsantre oldum. Öte yandan da oyunculuk derslerine başlıyorum. Bu teklifleri kabul edebilmem ve istediğim rolü, istediğim şekilde oynayabilmem için %100 hazır olmam lazım. Oyunculuğa hazır olmadan evet demem!

AŞK GERÇEK OLUNCA SONUÇ ÇOK İYİ OLDU

Eşinizin klibinde rol aldınız. Bunu ilk oyunculuk deneyiminiz olarak kabul edersek, nasıldı sizin açınızdan? İzlediğinizde ne hissettiniz?

Modellik yaptığım yıllarda kamera önünde bazı deneyimlerim olmuştu. Bu deneyimler oldukça yardımcı oldu bana. O videoda oynamak büyük keyifti benim için. Düşünsenize, eşinizin besteleyip seslendirdiği bir şarkının klibinde onunla beraber rol alıyorsunuz. İzlediğimde önce kocam sonra kendimle gurur duydum. Klipte gördüğünüz aşk gerçek. Bu yüzden sonuç çok daha iyi.

Peki eşiniz dışında bir şarkıcının klibinde rol almanız teklif edilse, kabul eder misiniz?
Eğer bu teklif bir erkek şarkıcıdan gelirse büyük ihtimalle cevabım ‘hayır’ olacaktır. Sadece eşimle çalışmayı tercih ederim. Ama sonuçta, teklif edilen rolün ne olduğuna ve sanatçının kim olduğuna bağlıdır net cevabım.

‘ANNEMLE KARDEŞ GİBİYİZ’

Evlilik sürecinde anneniz de hamileydi… Doğum ne zaman? Ziyarete gidecek misiniz?

İçinde bulunduğumuz eylül ayının sonunda annem doğum yapacak ve bir erkek kardeşim olacak.  Bu yaşta bir kardeşim olma tecrübesi inanılmaz bir duygu. Annemle kardeş gibiyiz. En iyi arkadaşım diyebilirim onun için. Bu sebepten onun hamileliğinde yanında olamamak çok zordu benim için. Doğumdan bir süre önce gidip ona yardım edip, doğumda da yanında olacağım. Serdar da kayınvalidesini ziyaret edecek.

KEK YAPMAK BİR TERAPİ ŞEKLİ

Evde durum nasıl? Mesela mutfağa girip yemek yapıyor musunuz? Türk yemekleriyle aranız nasıl?

Yemek yapmayı çok sevdiğimi söyleyebilirim. Birçok yemeği yapabiliyorum ama Türk yemekleriyle ilgili hâlâ öğrenme sürecindeyim. Yemeyi çok sevdiğim için, hepsini yapmayı da öğrenmek istiyorum. Serdar köfte ve kuru fasulyeyi çok seviyor bir de irmik helvası. Özellikle kek yapmak benim için büyük zevk. Eğer stresliysem sakinleşmek için kek yaparım mesela. Kek yapmak bir terapi şekli benim için.

Evliliğiniz döneminde oldukça talihsiz şeyler, sağlık sorunları yaşadınız. Şimdi durum nasıl?
Tabii ki hem Serdar için hem de benim için çok zor zamanlardı. Kimse en özel günü olan düğününden bir hafta sonra hasta olduğunu duymak, öğrenmek istemez. İşin en can sıkıcı, en kötü kısmını geçtik. Şimdi sürekli pozitif düşünüp stresten uzak durmaya çalışıyoruz. Nikâhımızda ben bir yemin ettim. Hastalıkta ve sağlıkta Serdar’la beraber olacağıma. Şimdi bana düşen bu zamanlarda onunla birlikte olmak. Şu anda o da çok daha iyi hissediyor, şükürler olsun.

İş dışında bir gününüz nasıl geçiyor?
Çalışmadığım günler aslında oldukça sıradan… Pilates’e gidip kız arkadaşlarımla buluşurum genelde. Öğle yemeği yeriz. Bazen de evde yalnız kalıp müzik dinlerim tüm gün. Yeni şarkılar keşfetmek için saatlerce bilgisayar başında araştırma yaparım…

Güzelliğiniz çok konuşuldu. Size özel bakım sırlarınız var mı?
Çok özel sırlarım olduğunu söyleyemem ama haftada bir mutlaka cildimi temizler, ölü deriden arınırım. Böylece yeni bir deriye sahip olurum. Cildim parlar ve bebeksi bir yumuşaklık elde ederim. Tüm vücudumu günde 2 kez nemlendiririm. Biri duş sonrası diğeri yatmadan hemen önce .Cildi sağlıklı tutmak için çok önemli.
Konular Röportaj