CHP'li vekile saldırı son anda önlendi

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Alkollü olduğu iddia edilen saldırgan yakalandı, Arık'ın durumu iyi.

CHP'li vekile saldırı son anda önlendi
Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre CHP Kayseri Milletvekili, Dr. Çetin Arık, bugün Kayseri Talas'ta 16 Nisan referandum çalışmaları çerçevesinde İlçe Başkanı ve diğer partililerle esnaf ziyaretine başladı. Bir dükkandan öbürüne geçen Arık, A.A.'nın sahibi olduğu petshopa da girdi. Hürriyet'e olayı anlatan partililer, Arık'ın "Balıkların, çiçeklerin içinde ne güzel bir işiniz var" dedikten sonra kendisini tanıttığını aktardılar.

A.A.'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sinkaflı küfürler savurduğunu ileri süren partililer "Kendisini saygılı olması konusunda uyardık" dediler.

"Ben size gösteririm" deyip A.A.'nın eline büyükçe bir bıçak alarak Arık'a saldırmak istediğini söyleyen partililer, araya İlçe Başkanı Yalçın Maden ve danışmanların girerek saldırganı durdurduğunu belirtti.

Partililer bu sırada dışardakilerin polise haber verdiğini, polisin gelerek A.A.'yı Emniyet'e götürdüğünü anlattı.

Bıçakla saldırdığı iddia edilen A.A. ile Milletvekili Çetin Arık ve CHP ilçe yöneticilerinin şu sıralarda Talas Emniyet Müdürlüğünde olayla ilgili ifade veriyor.