CHP’li vekilin bıçaklanan eşine 10 saatlik ameliyat!

Psikolojik sorunları olan kayınbiraderi Emrah Kaplan’ın önceki gece 8 yerinden bıçakladığı CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Saldırgan ise serbest bırakıldı.

CHP’li vekilin bıçaklanan eşine 10 saatlik ameliyat!
Hürriyet'te yer alan habere göre olay sonrası saat 22.00’de ameliyata alınan Murat Hürriyet (37), dün saat 08.00’de ameliyattan çıktı. Ameliyat sırasında Hürriyet’e 25 ünite kan verildi. Kaplan çiftini hastanede ziyaret eden CHP Milletvekili Haydar Akar, Murat Hürriyet’in durumunun iyiye gittiğini belirterek, “Tabii 25 ünite kanın pıhtılaşması için 48 saat gerektiği ifade ediliyor. Ama Murat Bey güçlü, bünyesi güçlü. Doktorların ifadesiyle iyi olacak” dedi.

KORUMAYA ÇALIŞMIŞ

Olay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in babası Şaban Kaplan’ın tedavi gördüğü hastanede yaşandı. Önceki gece, bütün aile ziyaret için hastanedeyken, Emrah Kaplan, bilinmeyen bir nedenle eniştesi Murat Hürriyet’i eline geçirdiği meyve bıçağıyla 8 yerinden bıçakladı. Olayı aktaran Haydar Akar, “Bir tartışma söz konusu değil. Psikolojik sorunları varmış. Bütün aile durdurmaya çalışmış. Bu hareketi yaparken gözleri görmüyor, o derece kendinden geçmiş. Murat Bey, çocuğu durdurmaya ve aile bireylerini korumaya çalışmış. Büyük darbe almış” diye konuştu.

HATIRLAMADI, SERBEST KALDI

Gözaltına alınan Emrah Kaplan’ın ifadesinde eniştesi ile ailevi sorunlar nedeniyle tartıştıklarını, olay sırasında ne yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Kaplan, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CHP’li vekilin bıçaklanan eşine 10 saatlik ameliyat!